Şanlıurfaspor, Iğdır FK Maçına Hazır

Şanlıurfaspor, Iğdır FK ile yapacağı maça galibiyet odaklı hazırlandı. Teknik direktör Erkan Sözeri açıklamalarda bulundu.

22.10.2024-16:04 - (Son Güncelleme: 22.10.2024-16:04) Şanlıurfaspor, Iğdır FK Maçına Hazır

Şanlıurfaspor, Iğdır FK Maçına Hazır

Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig'deki 10. hafta karşılaşmasında 26 Ekim Cumartesi günü kendi sahasında Alagöz Holding Iğdır FK ile karşılaşacak. Teknik direktör Erkan Sözeri, takımın bu maça galibiyet parolasıyla hazırlandığını açıkladı.

Erkan Sözeri'nin Açıklamaları

GAP Vadisi Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ardından AA muhabirlerine konuşan Sözeri, Iğdır FK'yı daha önce çalıştırdığını hatırlatarak, eski takımını misafir etmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. Takımın son dönem performansında bir artış yaşandığına dikkat çekti.

Hedef Galibiyet

Sözeri, Iğdır FK maçının kritik olduğunu belirterek, "Bu hafta inşallah güzel bir oyun, iyi bir mücadeleyle galip gelmek istiyoruz. Iğdırspor'u eli boş göndermek istiyoruz. Hakemlerin konuşulmadığı bir maç olması dileğimiz. Rakibi güzel bir şekilde misafir edeceğiz. Biz, Şanlıurfaspor markasını en iyi şekilde temsil etme çabası içindeyiz. Taraftarımızın desteğini her zamanki gibi bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Ligdeki Durum

Şanlıurfaspor, ligde şu an 13 puanla 13. sırada yer alırken, Iğdır FK ise 14 puanla 5. sırada bulunmaktadır. Taraftarlar, takımlarının bu zorlu mücadelede nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyor.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Iğdır FK maçı hazırlıklarını, GAP Vadisi Tesislerinde...

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Iğdır FK maçı hazırlıklarını, GAP Vadisi Tesislerinde sürdürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal