Sanatta Hayat Var Sergisi Tarihi Hamamda Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Hayat Holding ve İva Sanat'ın düzenlediği 'Sanatta Hayat Var' sergisi, 27 Ekim'e kadar ziyaret edilebilir. 120 eser sanatseverlerle buluştu.

16.10.2024-23:18 - (Son Güncelleme: 16.10.2024-23:18) Sanatta Hayat Var Sergisi Tarihi Hamamda Ziyaretçilerini Ağırlıyor

"Sanatta Hayat Var" Sergisi Açıldı

Tarihi Hüsrev Kethüda Hamamı'nda açılan "Sanatta Hayat Var" karma sergisi, Hayat Holding ve Hayat Finans destekleriyle İva Sanat tarafından düzenlenmiştir. Yaklaşık 120 eser içeren sergi, 27 Ekim'e kadar ziyaret edilebilecek.

İva Sanat'ın Vizyonu

İva Sanat Genel Koordinatörü Seçil Aydın, serginin açılışında yaptığı konuşmada, "Sanatın birleştirici ve ilham verici gücüyle bir araya geliyoruz" dedi. Aydın, İva Sanat'ın yeni nesil bir çevrimiçi sanat galerisi olma hedefini vurgulayarak, "'Sanatta Hayat Var' projesi, sanatçıların ve sanatseverlerin, ilham verdikleri bir alan oluşturmayı amaçlıyor" ifadelerini kullandı.

Sanat ve Kapsayıcılık

Hayat Holding Global İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü Çağlayan Kent, sanatın çeşitliliği ve kapsayıcılığı artırma potansiyeline dikkat çekti. Kent, "Sanatın toplumun estetik deneyimlerine maruz kalması ile ilgili olduğunu belirterek, 'Bu platform sayesinde sanatın erişilebilirliği artacak' dedi. Ayrıca, genç sanatçılara sunulan fırsatların önemine vurgu yaptı.

Sergi, Türkiye'nin dört bir yanından 41 sanatçının eserlerinin bir araya geldiği önemli bir etkinliktir. Hayat Holding'in sanat alanındaki ilk sosyal yatırımı olan bu proje, sanatseverlerin ilgisini artırmayı hedefliyor.

Hayat Holding ve Hayat Finans'ın desteğiyle İva Sanat tarafından düzenlenen

Hayat Holding ve Hayat Finans'ın desteğiyle İva Sanat tarafından düzenlenen "Sanatta Hayat Var" karma sergisi, Ortaköy Tarihi Hüsrev Kethüda Hamamı'nda sanatseverlerle buluştu. Hayat Holding Global İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü Çağlayan Kent açılışta konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal