Samsunspor, Sezona Karakterli Mücadele ile Damga Vurmayı Amaçlıyor

Samsunspor Kulübü, mücadele ruhuyla dolu bir sezon geçireceklerini duyurdu. Fenerbahçe maçı büyük bir futbol şöleni olacak.

10.10.2024-14:38 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-14:38) Samsunspor, Sezona Karakterli Mücadele ile Damga Vurmayı Amaçlıyor

Samsunspor, Mücadele Dolu Bir Sezonun Peşinde

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'de ikinci sırada yer alarak, sezon boyunca karakterli bir futbol sergilemeyi hedefliyor. Kulüp başkan vekili Veysel Bilen, Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirdiği basın toplantısında, takımlarının sahada vermiş olduğu karakterle başarılı bir performans sergileyeceklerini belirtti.

İyi Başlangıç, Yüksek Sorumluluk

Bilen, "Bu sezonun ilk 8 haftasında tarihimizdeki en iyi başlangıcı yaptık. Topladığımız 18 puanla futbol kamuoyunun takdirini kazandık. Bugün geldiğimiz nokta sorumluluğumuzu artırıyor, bu bilinçle hareket edeceğiz. Hiçbir şekilde şımarmaya tahammül etmiyoruz, çünkü daha 30 maç var," dedi.

Fenerbahçe Maçı Heyecanı

Samunspor'un, 20 Ekim'de karşılaşacağı Fenerbahçe maçıyla ilgili konuşan Bilen, bu maçı bir futbol şöleni olarak tanımladı. "Fenerbahçe ile olan geçmiş maçlarımız her zaman rekabetçi ve keyifli geçti. Bu sefer de sahaya karakterli oyuncularımızla çıkacağız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız çünkü bu, kulübümüzü Türk futbolunun gündemine taşıyacaktır," şeklinde konuştu.

Transfer Yasağı ve Gelecek Planları

Bilen, FIFA'nın Samsunspor'a koyduğu transfer yasağının 2025 Temmuz'a kadar süreceğini vurguladı. "Bu sezon için transfer yapma durumumuz yok. Gelecek sezon için hazırlıklara şubat sonunda başlayacağız. Transfer hazırlıklarının zaman alacağını biliyoruz," ifadelerini kullandı.

Okan Kocuk ve Ncham'ın Durumu

Bilen, kaleci Okan Kocuk'un milli takıma göz kırptığını ve Adana Demirspor maçında sakatlandığını aktardı. Diğer taraftan, Kamerunlu oyuncu Olivier Ncham'ın milli takıma davet aldığını, ancak Samsunspor'un da kazanmasının önemini düşündüğünü belirtti. Her iki oyuncunun tedavi süreci devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal