Samsunspor Konyaspor maçını canlı izle Bein Sports 1 – Samsun Konya canlı maç izle şifresiz

Süper Lig heyecanı için ekran başına Samsunspor Konyaspor’u ligin 5. hafta maçında konuk edecek. Spor severler ise Samsunspor Konyaspor maçı ne zaman, Samsunspor Konyaspor maçı canlı izle, Süper Lig canlı maç izle şifresiz gibi terimlerle sonuç elde etme arayışında.

14.09.2024-16:00 - (Son Güncelleme: 14.09.2024-16:02) Samsunspor Konyaspor maçını canlı izle Bein Sports 1 – Samsun Konya canlı maç izle şifresiz

Milli ara sonrası Trendyol Süper Lig’de 5. haftanın başlama vuruşu bugün yapılacak. Haftanın ilk maçında Samsunspor Konyaspor ile evinde karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma öncesinde savunma futbolunu benimseyen iki takım da sahadan galibiyetle ayrılarak 3 puanı cebine koyma arzusu içinde olacak. Bein Sports 1 ekranlarında canlı maç izleme keyfi yaşamak isteyen spor severler ise Samsunspor Konyaspor maçı Ne Zaman, Samsunspor Konyaspor canlı izle Samsunspor Konyaspor muhtemel 11 gibi terimlerle internet üzerinden sorgulamalarını sürdürüyor. 

Samsunspor Konyaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Samsunspor Konyaspor ile 14 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 17.00’de Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda karşılaşacak. Karşılaşma canlı olarak Bein Sports 1’de izlenebilecek. Öte yandan Samsunspor Konyaspor maçı hakemi Oğuzhan Çakır olacak. 

Samsunspor Konyaspor maçını canlı izle Bein Sports 1 – Samsun Konya canlı maç izle şifresiz

Samsunspor Konyaspor muhtemel 11

Samsunspor: Okan, Zeki, Satka, Van Drongelen, Bola, Bennasser, Schindler, Holse, Ntcham, Muja, Mouandilmadji

Konyaspor: Slowik, Boranijasevic, Uğurcan, Adil, Guilherme, Oğulcan, Jevtovic, Aleksic, Yusuf, Pedrinho, Umut

Samsunspor bu sezon üst sıraları hedefliyor

Geçen sezonun sonlarına doğru yaşadığı çıkışla ligde kalmayı başaran Samsunspor bu sezon ligde çıktığı 3 maçta 6 puan topladı. Kırmızı beyazlı Karadeniz ekibi yeni sezonda hedefini Avrupa kupaları olarak belirledi.

Konyaspor çıkış peşinde

Geçen sezon oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratan ve bu sezona da fazlasını gösteremeyerek başlayan Konyaspor, ligdeki ilk ve tek galibiyetini açılış haftasında 3-2’lik skorla Kasımpaşa deplasmanında aldı. Yeşil beyazlı ekip yeni sezonda daha etkili bir performans göstermek istiyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal