Samsunspor Galatasaray maçını şifresiz canlı veren uydu kanalları – 2024 Samsun GS maçı şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

Süper Lig’de nefes kesen bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak. Saat 20.00’de başlayacak olan mücadeleyi şifresiz yayınlayan kanallar belli oldu. İşte 2024 Samsunspor Galatasaray maçını şifresiz yayınlayan kanallar…

02.02.2024-16:23 - (Son Güncelleme: 02.02.2024-16:23)

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 24. hafta maçında ligin formda takımlarından Samsunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Okan Buruk yönetiminde eksik kadrosuna rağmen şampiyonluk yarışını sürdüren sarı kırmızılı takım Samsun deplasmanından da galibiyetle ayrılmaya çalışacak. Öte yandan hayati derecede olan maçı şifresiz olarak canlı yayınlayacak yabancı kanalların hangileri olduğu futbol severlerin gündeminde yer alıyordu.

Samsunspor Galatasaray maçını şifresiz yayınlayan kanallar 2024

Trendyol Süper Lig’de bu akşam Samsunspor ile deplasmanda kritik bir mücadeleye çıkacak olan Galatasaray’ın maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenlere müjdeli haber geldi. Samsunspor Galatasaray maçını şifresiz yayınlayacak olan yabancı kanal belli oldu.

Buna göre; Saat 20:00'de başlayacak olan mücadele, Romanya kanalı Prima Sport 2 kanalı tarafından canlı olarak ekranlara getirilecek.

Samsunspor Galatasaray

Tarih: 2 Şubat 2024 Cuma

Saat: 20:00

Hakem: Tugay Kaan Numanoğlu

Yayın: Bein Sports 1

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal