Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 6 Kişi Gözaltına Alındı

Samsun'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi yakalandı, çeşitli maddeler ele geçirildi.

09.10.2024-11:46 - (Son Güncelleme: 09.10.2024-11:46) Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 6 Kişi Gözaltına Alındı

Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu

Samsun'da, il genelinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda toplamda 6 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü'nden gelen bilgilere göre, Atakum, İlkadım, Bafra ve Vezirköprü ilçelerinde önceden belirlenen adreslere baskınlar yapıldı.

Yapılan Aramalarda Ele Geçirilen Maddeler

Operasyon sırasında ikametler ve araçlarda yapılan detaylı aramalarda, 1 kilogram 225 gram kubar esrar, 1568 adet sentetik ecza, 58 uyuşturucu hap, 23 gram sentetik uyuşturucu, ruhsatsız bir tabanca, hassas bir terazi ve 2 uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına Alınan Şüpheliler

Operasyon neticesinde gözaltına alınan şahıslar ise E.S, Y.K.B, S.S, E.Ş, U.D. ve Y.D. olarak belirlendi ve emniyete götürüldü.

Firari Hükümlüler de Yakalandı

Öte yandan, uyuşturucu madde kullanmak suçundan aranan 4 firari hükümlünün de operasyon sırasında yakalanması, yetkilileri sevindirdi.

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 1 kilo 225...

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 1 kilo 225 gram kubar esrar, ⁠1568 sentetik ecza, ⁠58 uyuşturucu hap, ⁠23 gram sentetik uyuşturucu, ruhsatsız tabanca, hassas terazi ile 2 uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal