Samsun'da Su Kuyusu Kazısında Göçük Yaşandı: 2 İşçinin Cansız Bedenine Ulaşıldı!

Samsun'un Bafra ilçesinde izinsiz su kuyusu açılması sırasında meydana gelen göçükte 2 işçi toprak altında kaldı. İşçileri kurtarmak için çalışma başlatıldı.

10.09.2024-13:35 - (Son Güncelleme: 10.09.2024-15:45) Samsun'da Su Kuyusu Kazısında Göçük Yaşandı: 2 İşçinin Cansız Bedenine Ulaşıldı!

kaza, Samsun'un Bafra ilçesi Evrenuşağı Mahallesi'nde bulunan su kuyusunda meydana geldi. Kuyuda çalışan işçiler Sabri Bayraktar ve Mustafa Aydın, yaklaşık 10 metre derinlikte oluşan göçükte toprak altında kaldı.


Göçük Altındaki 2 İşçiye Ulaşmaya Çalışıyorlar

Diğer çalışanların ihbarı üzerine olay yerine UMKE, AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Su kuyusunun fındık ağaçlarının olduğu yerde bulunması nedeniyle kurtarma ekiplerine ait araçların olay yerine ulaşmasında güçlük yaşandı. Ekipler, göçük altında bulunan 2 işçiye ulaşmak için çalışmalarını başlattı.

Acı Haber Geldi

Göçük altında kalan 2 işçiden de acı haber geldi. kurtarma çalışmasını yürüten ekipler 2 işçinin cansız bedenine ulaştı.


Bafra Kaymakamı Mustafa Altınpınar, ihbar üzerine olay yerine gelerek ekiplerin kurtarma çalışmalarını takip etti.

''Bu İzinli Bir Kazı Değil''

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan,  "Bu izinli bir kazı değil. Biz de göçük olduktan sonra duyarak ekiplerimizi olay yerine yönlendirdik." açıklamasında bulundu.


Doğan,  "Oradaki kazıyı yapan işçilere ulaşmaya çalışıyoruz. 10 metre altında bir toprağın üzerlerine geldiği ile alakalı arkadaşlarımızdan aldığımız bilgi o yönde. Herhangi bir kurumun izniyle yapılmış bir kuyu açma durumu söz konusu değil. Sebebini inşallah ilerleyen saatlerde öğrenmiş oluruz ama şu anda tek amacımız kuyuyu kazan kişilere sağ salim ulaşabilmek."

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal