Samsun'da Ceset İhbarı Üzerine Temizlik Çalışması Gerçekleştirildi

Samsun'un Canik ilçesinde, ırmakta ceset ihbarı sonrası güvenlik ekipleri temizlik çalışması yaptı.

07.10.2024-10:09 - (Son Güncelleme: 07.10.2024-10:09) Samsun'da Ceset İhbarı Üzerine Temizlik Çalışması Gerçekleştirildi

Samsun'da Ceset İhbarına Karşı Temizlik Faaliyeti

Samsun'un Canik ilçesinde, Mert Irmağı'nda bir ceset ihbarı üzerine başlatılan temizleme çalışmaları dikkat çekti. Şehit Mustafa Zıvalı Bulvarı'ndaki köprüden geçen bir vatandaş, ırmakta bir torba içerisinde ceset gördüğünü bildirdi.

Güvenlik Ekipleri Olay Yerinde

Bölgeye hızlıca intikal eden Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıçlar, güvenlik önlemleri alarak inceleme gerçekleştirdiler.

Kurbağa adamlar, inceleme sırasında kıyafetlerin gömleklere yerleştirilerek ırmağa atıldığını belirledi. Ekipler, bulunan çöp torbalarını ve çevredeki atıkları toparlayarak temizlik sağladı. Kıyafetler, titiz bir şekilde toplanmasının ardından çöp konteynerlerine yerleştirildi.

Temizlik Çalışmaları İle Bölge Güven Altına Alındı

Bu temizlik çalışmaları, bölgenin çevre düzenine katkı sağlarken, olaya ilişkin incelemelerin de devam ettiği bildirildi. Ekipler, çalışmalarını tamamladıktan sonra alandan ayrıldı.

Samsun'un Canik ilçesinde ırmakta ceset ihbarına giden ekipler, temizlik çalışması yaptı. Çöp...

Samsun'un Canik ilçesinde ırmakta ceset ihbarına giden ekipler, temizlik çalışması yaptı. Çöp torbası alan ekipler, kıyafetleri kaldırdıktan sonra çevredeki çöpleri de topladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal