Salih Memişoğlu Kimdir?

İstanbul Çekmeköy'de bulunan bir hayvanat bahçesinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Salih Memişoğlu, vatandaşlar tarafından en çok aratılan isim oldu. Peki Salih Memişoğlu kimdir? Salih Memişoğlu nereli? Salih Memişoğlu kaç yaşında?

09.03.2021-18:08 - (Son Güncelleme: 09.03.2021-18:08) Salih Memişoğlu Kimdir?

Bugün (9 Mart 2021) Çekmeköy'de bulunan bir hayvanat bahçesinde çıkan kavgada iki kişi hayatını kaybetti. Olay yerinde bulunan saldırganlar tarafından silahla vurulan Salih Memişoğlu da hayatını kaybeden isimler arasında yer aldı.

Bu üzücü olayın ardından internet kullanıcıları Salih Memişoğlu'nun hayatına ait detayları araştırmaya başladı. Peki Salih Memişoğlu kimdir? Salih Memişoğlu kaç yaşında? Salih Memişoğlu nereli?

SALİH MEMİŞOĞLU KİMDİR?

1967 yılında Trabzon'da doğan Salih Memişoğlu Ofludur. Memişoğlu, dünya çapında tanınmış bir biyoenerji ve metafizik uzmanıdır. Bu alanda yaptığı çalışmalar ile adını ülkemizde ve dünyada duyurmuştur.

Salih Memişoğlu, ''Ünlülerin Hocası'' olarak da bilinmekteydi. Metafizik alanında çalışan Salih Memişoğlu, ruhsal bozukluklar, bayılma, bunalım gibi konularda ünlü isimlere danışmanlık yapmaktaydı.

METAFİZİK UZMANI NEDİR?

Bir felsefe dalı olarak bilenen metafizik ''fizik bilimlerinin ötesinde olan'' olarak tanımlanmaktadır. İnceleme alanları varlık, varoluş, evrensel, özellik, ilişki, sebep, uzay, zaman, tanrı gibi konuları kapsamaktadır. Metafizik alanında araştırma yapan ve bu alanlarda yorumlama yapan kişilere ise metafizik uzamanı denilmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal