Şahsiyet yeni sezon ne zaman başlayacak? Şahsiyet 2. sezon nerede çekiliyor, hangi kanalda yayınlanacak? Şahsiyet dizi konusu ve oyuncuları

Şahsiyet 2. sezon tarihi belli oldu. İlk sezonu 2018 yılında yayınlanan Şahsiyet dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki Şahsiyet yeni sezon ne zaman başlayacak? Şahsiyet 2. sezon nerede çekiliyor, hangi kanalda yayınlanacak? İşte Şahsiyet dizi konusu ve oyuncuları…

31.10.2023-16:30 - (Son Güncelleme: 31.10.2023-16:30)

Puhu TV platformunda 2018 yılında yayınlanan ve büyük bir beğeni kazanan Şahsiyet dizisinin yeni sezonunun Ne Zaman yayınlanacağı dizi severler tarafından merak ediliyordu. Alınan son bilgilere göre Şahsiyet 2. sezon tarihi açıklandı. Peki Şahsiyet yeni sezon ne zaman başlayacak? Şahsiyet 2. sezon nerede çekiliyor, hangi kanalda yayınlanacak? 

Şahsiyet yeni sezon ne zaman başlayacak?

Şahsiyet dizisi 2. sezon, 13 Kasım 2023 tarihinde GAİN dijital yayın platformunda başlayacak.

Şahsiyet 2. sezon konusu nedir?

İlk sezonda, Agah Beyoğlu (Haluk Bilginer), bir seri katili yakalamak için kendi yöntemlerini kullanarak adaleti sağlamaya çalışan bir emekli hakimdi. Beyoğlu, bu süreçte hem kendisini hem de çevresini dönüştüren bir yolculuğa çıkmıştı.

Şahsiyet 2. Sezon

2.  sezonda, Agah Beyoğlu'nun bu yolculuğuna devam edeceğini görüyoruz. Beyoğlu, seri katili yakaladıktan sonra hayatını yeniden inşa etmeye çalışıyor. Ancak bu süreçte, geçmişi ve yeni bir seri katilin ortaya çıkışı, onu yeniden zorlu bir mücadeleye sürüklüyor.

Şahsiyet 2. sezon oyuncuları kimler?

'Şahsiyet' dizisinin başrolünde Haluk Bilginer yer alırken, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Cansu Dere, Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan gibi deneyimli oyuncular da kadroda yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal