Şahmaran dizisi hikayesi nedir? Şahmaran fragmanı izle

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in başrollerinde yer aldığı Şahmaran’ın ilk fragmanı yayınlandı. Pek Şahmaran hikayesi nedir? İşte detaylar…

22.11.2022-13:57 - (Son Güncelleme: 22.11.2022-13:57)

Netflix’in merakla beklenen işlerinden biri olan, başrollerinde Serenay Sarıkaya, Burak Deniz, Mert Ramazan Demir gibi isimlerin yer aldığı Şahmaran’ın ilk fragmanı yayınlandı. Şahmaran hikayesi nedir? 

Şahmaran hikayesi nedir? 

Çekimleri Adana’da geçen dizi; Öğretim görevlisi olarak Adana'ya giden Şahsu, yıllar önce annesini terk eden büyükbabası ile yüzleşme kararı alır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran'ın soyundan gelen ve ismi Mar olan sıra dışı ve gizemli bir topluluk ortasında bulur. Aşkın ve bilgeliğin temsili olan Şahmaran efsanesine koşulsuz inanan Mar halkı, Şahsu'nun gelmesi ile tarihi kehanetin tamamlanmasını bekler. Büyükbabasının karşısına dikilip geçmişin hesabını sormak isteyen Şahsu ve Maran'ın yollarının kesişmesi ile her şey değiştirir.

Şahmaran fragman izle

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve son dönemlerin popüler ismi olan Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Netflix yapımı Şahmaran dizisinin ilk fragmanı bugün yayınlandı. Mistik bir hikayenin ele alındığı dizinin ilk fragmanı şimdiden sosyal medyada büyük ilgi gördü. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal