SAHA EXPO 2024'te Ukrayna'dan Önemli Mesajlar

Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, SAHA EXPO 2024'te savunma sanayisinde işbirliğine vurgu yaptı.

22.10.2024-14:25 - (Son Güncelleme: 22.10.2024-14:25) SAHA EXPO 2024'te Ukrayna'dan Önemli Mesajlar

SAHA EXPO 2024'te Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha'nın Açıklamaları

Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, SAHA EXPO 2024'ün açılışında önemli konuşmalara imza atarak, etkinliğin savunma sanayisinde gelişim ve yenilik açısından kritik bir platform olduğunu ifade etti.

İnovasyon ve İlerleme Merkez Üssü

Konuşmasında, "Burası inovasyonun, teknolojinin ve ilerlemenin merkez üssü. SAHA EXPO, savunma sanayisi sektöründeki en büyük etkinliklerden biri" şeklinde görüş belirtti.

Ukrayna'nın Türk İşbirliği İçin Teşekkürü

Etkinliğin organizasyonu Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük sanayi kümelenmesi SAHA İstanbul tarafından yapılırken, Haluk Bayraktar, açılışta Sybiha'ya özel bir hediye sunarak, ilişkileri güçlendirdi.

Sybiha, "Savaş halinde olan bir ülkenin bakanı olarak SAHA EXPO gibi bir etkinliğe katılmak çok önemli. Ukrayna'da yaşanan savaşta, müttefiklerimizin dayanışmasına ve desteğine ihtiyacımız var" diye konuşarak, katılımcıları Ukrayna pazarını yakından incelemeye davet etti.

Barış ve İşbirliği Vurgusu

Ukrayna'nın günümüze kadar yaşadığı zorluklar üzerinden, "Kapsayıcı bir barış için ortak bir çaba gerekiyor" dedi ve Bayraktar ve diğer Türk şirketlerin askeri alandaki katkılarına teşekkür etti.

Açılış töreni, Sybiha'nın konuşmasının ardından katılımcıların topluca poz vermesi ile sona erdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal