Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kurası canlı yayın

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın duyurusunu yaptığı 10 bin sürekli işçi alımı ile ilgili kura çekimi bugün canlı olarak gerçekleştiriliyor. Peki, binlerce aday tarafından merakla beklenilen canlı yayın nereden yapılıyor? Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kurası canlı yayını

06.04.2022-10:52 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-10:53) Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kurası canlı yayın

Sağlık Bakanlığı'na 10 bin sürekli personel alımıyla ilgili kura sonuçları bugün belli oluyor. Binlerce adayın heyecan içinde bekledikleri kura çekimleri ise Sağlık Bakanlığı'nın resmi YouTube hesabında gerçekleştiriliyor.

Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kurası canlı yayın

Noter huzurunda yapılan ve canlı olarak yayınlanan kura çekimleri için son başvurular 15-21 Mart tarihlerinde alınmıştı. Başvuruların tamamlanması sonrası ise adaylar personel alımı kurasını merak içinde beklemeye başladı. İŞKUR aracılığı ile alınan başvuruların tamamlanması sonrasında ise 10 bin kişiyi kapsayacak olan atamalar bugünkü canlı yayın sırasında yapılacak kura çekimi ile netleşmiş olacak.

Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kurası canlı yayın

Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kurası canlı yayın

Sağlık Bakanlığı bünyesine temizlik hizmetleri ve güvenlik hizmetlerinin yanı sıra bakım ve onarım, şoförlük ile klinik destek elemanı olarak isdihdamları sağlanacak olan personellerin İŞKUR üzerinden başvuruları tamamlandıktan hemen sonra başvuru şartlarını taşıyan adayları değerlendirilmesi yapıldı. Hak kazana adayların isimleri ise kura çekimi için belirlendi. Sağlık Bakanlığı bünyesinde sürekli çalışmak için hak kazanan isimler ise noter kurası sonucu belirlenerek liste halinde yayınlanacak.

Sağlık Bakanlığı 10 bin sürekli işçi alımına ilişkin kura çekimi 6 Nisan 2022 tarihinde sabah 09.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Gerçekleştirilecek olan kura ÇEKİMİ sonuçları ile birlikte asıl ile yedek adaylara ilişkin listelerin ise Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün resmi sitesi 'https://yhgm.saglik.gov.tr' internet adresi üzerinden ilan edilecek. Sonuçlara ilişkin adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve söz konusu ilan tebligat yerine geçecek.

Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kurası canlı yayın

Kura ile yerleştirme işlemleri ise Türkiye Noterler Birliği'nin düzenlediği çekiliş programıyla 6-7 Nisan tarihlerinde noter huzurunda yapılacak. Kura çekimi Sağlık Bakanlığı'nın Bilkent Yerleşkesinde gerçekleşecektir. Noter huzurunda yapılan kura çekilişi ise yine Sağlık Bakanlığı'nın YouTube kanalı olan 'https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi' üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Kura sonuçlarına ilişkin bilgiler ise aynı gün akşam saat 22:00'den itibaren 'https://iscisonuc.saglik.gov.tr/' adresinden liste halinde ilan edilecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal