Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Katil Zanlıları Arasında Yer Alan Seccad Yeşil Kıskıvrak Yakalandı!

Ünlü sunucu Ece Erken, eşi Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlısının yakalanmasını sonucu sosyal medya hesabından teşekkür etti. İşte habere ilişkin o detaylar...

09.02.2022-16:05 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-17:50)

Ekranların sevilen sunucusu Ece Erken, geçtiğimiz haftalarda silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun bu ani ölümüyle büyük bir sarsıntı yaşamıştı. Zor günler geçiren ünlü sunucu, sosyal medya hesaplarından yetkililere seslenerek eşinin katillerinin bulunması için her fırsatta çağrıda bulunmuştu. Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden sorumlu şüpheliler birer birer yakalanırken, katil zanlılarından biri olan Seccad Yeşil günlerdir her yerde aranıyordu. Uzun süren bu arayışın ardından sonunda hem Erken'in hem de Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesinin içini rahatlatan bir haber geldi.

ERKEN SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Avukat ve eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetmesi, gözlerin bu cinayeti işleyenlere çevrilmesine neden olmuştu. Her fırsatta yetkililere seslenen ve çağrıda bulunan Ece Erken'i sevindiren haber geldi. Eşinin katil zanlıları arasında yer alan Seccad Yeşil, Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün ardından tam 13 gün sonra Bursa'da yakalandı. Cinayetin olduğu gün restoranda olduğu bilinen Yeşil'in yakalanmasının ardından, İstanbul'a getirilerek ifadesi alınacak. Gelen bu haberin ardından Erken sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak; ''Allah'ıma şükürler olsun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu beyefendiye ve tüm organize şube ekibine minnettarım. Allah hepinizden razı olsun. Müebbet yediklerini görmemi Allah'ım nasip etsin. Diğer katil Seccad Yeşil de yakalandı'' ifadelerini kullandı. Katil zanlılarının yakalanmasının ardından, eşinin acısıyla yanıp tutuşan ünlü sunucu Ece Erken'in de içine su serpilmiş oldu. 

şafak mahmutyazıcıoğlu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal