Saç ekimi devri geride kaldı! Saçınızı bir damla döktüğünüzde gürül gürül saç çıkacak

Sağlıklı, canlı, parlak saçlara sahip olmak istiyorsanız müjdenizi isteriz! Saç ekimi devri geride kaldı. Yalnızca bir damla döktüğünüz zaman saç çıkmayan yerinizden gürül gürül saç fışkıracak.

10.04.2024-07:52 - (Son Güncelleme: 10.04.2024-07:52) Saç ekimi devri geride kaldı! Saçınızı bir damla döktüğünüzde gürül gürül saç çıkacak

Canlı, sağlıklı, güçlü ve parlak saçlara sahip olmak istiyorsanız müjdenizi isteriz! Saç dökülmesiyle karşı karşıya kalan vatandaşlar, artık bu sorunu şipşak dakikalar içerisinde çözebilecek. Saç dökülme kabusunuzun geri planda kalacağı bu yöntem sayesinde çaba sarf etmeden düzenli bir şekilde uygulamanız halinde anında bakım dolu gürül gürül saçlara ulaşım sağlayabileceksiniz. İşte saçınızı eski haline döndürecek, sizi de rapunzele çevirecek yöntemler… 

Zeytinyağı

E vitamini denildiği zaman adeta bir depoya sahip olan zeytinyağı, saç kökleri için de en besleyici ürünlerden birisidir. Saçların kökünde E vitamini depolanmasını sağlayan zeytinyağı, dökülen saçların hızlı şekilde toparlanmasında da etkili olur. Kısa sürede saç dökülmesini durduracak olan bu ürün, saç oluşumunda da büyük bir destekçisidir. Güçlü saçların en büyük nem kaynağı olan zeytinyağı, kökten uca tüm saçlara etki eder, nemlendirir. Saçlarda dökülmenin ve kırılmanın önüne geçer.

Saç ekimi devri geride kaldı! Saçınızı bir damla döktüğünüzde gürül gürül saç çıkacak

Çörek otu yağı 

Zeytinyağından sonra saçlar için en besleyici ürün ise çörek otu yağı olarak ön plana çıkıyor. İçerdiği demir, çinko, selenyum, kalsiyum ve magnezyum gibi minerallere ek olarak A, B1, C ve B6 gibi son derece önemli olan vitaminleri de içerisinde barındırıyor. Zengin içeriği sayesinde saçlara anında etki eden çörek otu yağı, saç tellerini ve köklerini besliyor. Dökülmenin hızlı şekilde önüne geçen çörek otu yağı, saç diplerinde meydana gelen dökülme ve kuruluk durumunu da geri planda bırakıyor. Saç sorunlarınızın anında geride bıraktıracak çörek otu yağı, düzenli kullanıldığı zaman saçınızın ömrünüzü uzatacak. Özellikle her hafta düzenli şekilde kullanılması durumunda, saçların gürlük miktarını artırarak daha parlak ve zengin içerikli görünümü destekleyecek. Saçların yanı sıra cilt üzerinde meydana gelen lekelenmeler de çörek otu yağı ile geride kalacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal