Sabıkalı Hırsız, Sonunda Yakayı Ele Verdi

Bayrampaşa’da, çok fazla suç kaydı olan bir evden bütün telefonları çaldığı esnada yakalandı. Hırsız emniyetteki ifade verdikten sonra sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

11.03.2021-10:14 - (Son Güncelleme: 11.03.2021-10:14) Sabıkalı Hırsız, Sonunda Yakayı Ele Verdi

Bayrampaşa Orta Mahallede 3 Mart Çarşamba günü bulunan bir evden 4 tane cep telefonu çalındı. Telefonlarının yokluğunu fark eden evdekiler hemen durumu polise bildirdi. Ardından olay yerine gelen Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerindeki parmak izi ve güvenlik kamerası incelemelerinden sonra şüpheliye yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmada ekipler, hırsızlığı yapan şahsın ismini tespit etti.

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI BULUNDUĞU TESPİT EDİLDİ

Daha sonra şüphelinin yakalanması için yürütülen çalışmada A.A, 6 Mart Cumartesi günü Fatih ilçesi İskenderpaşa Mahallesi’ndeki bir otelde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin daha sonra emniyete götürülüp ifadesi alındı. Buradaki işlemlerin ardından çok sayıda suç kaydı bulunduğu tespit edilen zanlı A.A., ‘İkametten Hırsızlık’ suçundan sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal