Sabahattin Çakmakoğlu'nun Cenazesi Kayseri'de Toprağa Verildi

Eski Bakan Çakmakoğlu, Kayseri'nin İncesu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

25.10.2024-14:06 - (Son Güncelleme: 25.10.2024-14:06) Sabahattin Çakmakoğlu'nun Cenazesi Kayseri'de Toprağa Verildi

Eski Bakan Sabahattin Çakmakoğlu'nun Cenaze Töreni

94 yaşında hayata veda eden eski İçişleri ve Milli Savunma Bakanı, 23. Dönem MHP Kayseri Milletvekili Sabahattin Çakmakoğlu’nun cenazesi, memleketi Kayseri'nin İncesu ilçesinde defnedildi.

Cenaze Töreni Ankara'dan Kayseri'ye Taşındı

Cenazesi Kayseri'ye getirilen Çakmakoğlu için Kayseri Valiliği önünde saygı duruşu ve tören düzenlendi. Törende, Türk bayrağına sarılı cenaze katafalka yerleştirildi. Biyografisinin okunmasının ardından katılımcılar saygı duruşunda bulundu ve dua edildi. Cenaze merasimi sonrası, Çakmakoğlu'nın ailesi taziyeleri kabul etti.

Son Yolculuğu İncesu Mezarlığı'nda Gerçekleşti

Törenin ardından, Çakmakoğlu'nun naaşı, İncesu ilçesinde Kara Mustafa Paşa Camisi'nde cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından İncesu Mezarlığı'na defnedildi.

Törene, Çakmakoğlu’nun ailesinin yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, milletvekilleri, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ankara'da 94 yaşında vefat eden eski İçişleri ve Milli Savunma Bakanı, 23. Dönem MHP Kayseri...

Ankara'da 94 yaşında vefat eden eski İçişleri ve Milli Savunma Bakanı, 23. Dönem MHP Kayseri Milletvekili Sabahattin Çakmakoğlu'nun cenazesi, memleketi Kayseri'nin İncesu ilçesinde toprağa verildi. Cenazesi Kayseri'ye getirilen Çakmakoğlu için valilik önünde tören düzenlendi. Törende, Türk bayrağına sarılı cenaze katafalka konuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal