Rusya’da yolcu otobüsü nehre düştü: Çok sayıda kişi hayatını kaybetti

Rusya’nın St. Petersburg kentinde yolcu otobüsü nehre düştü. Yaşanan kaza sonucunda 7 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

11.05.2024-10:12 - (Son Güncelleme: 11.05.2024-17:12) Rusya’da yolcu otobüsü nehre düştü: Çok sayıda kişi hayatını kaybetti

St. Petersburg’un merkezinde seyir halinde olan bir yolcu otobüsü, Moyka Nehri’ne düştü. Rus haber ajansı Tass’ın haberine göre yaşanan kazada 7 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. 

Rusya’da yolcu otobüsü nehre düştü

Rus haber ajansı Tass'ın aktardığına göre, St. Petersburg'un merkezinde seyreden bir otobüs, Moyka Nehri'ne düştü. Rusya Soruşturma Komitesi'nden gelen açıklamaya göre, kaza sonucunda 7 kişi hayatını kaybetti. Rusya Acil Durumlar Bakanlığı ise kaza bölgesine yönlendirilen arama kurtarma ekiplerinin çalışmalarını tamamladığını ve otobüsün nehirden çıkarıldığını duyurdu. 

Rusya’da yolcu otobüsü nehre düştü: Çok sayıda kişi hayatını kaybetti

Aynı zamanda Rusya İçişleri Bakanlığı, kazanın nedeninin araştırıldığını ve otobüs şoförünün trafik ve araç kullanım kurallarını ihlal ettiği şüphesiyle gözaltına alındığını bildirdi. St. Petersburg Ulaştırma Komitesi'nin, otobüsün ait olduğu yolcu taşımacılık şirketini denetlemeye başladığı öğrenildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal