Rus Buz Hokeyi Takımı İstanbul'da Antrenman Gerçekleştirdi

Rus ve Türk sporcular, İstanbul'da buz hokeyi antrenmanında buluştu, tecrübe paylaşımı yapıldı.

25.10.2024-21:32 - (Son Güncelleme: 25.10.2024-21:32) Rus Buz Hokeyi Takımı İstanbul'da Antrenman Gerçekleştirdi

Rus Buz Hokeyi Takımından Türk Sporculara Destek

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu ile Rusya Buz Hokeyi Federasyonu arasındaki işbirliği protokolü çerçevesinde İstanbul'a gelen Ska ekibi, Türk genç hokeycilerle birlikte antrenman gerçekleştirdi.

Antrenman Detayları

Zeytinburnu'nda bulunan Buz Adası'nda yapılan antrenmana, Ska Kulübü oyuncuları ile 20 Yaş Altı kategorisindeki Türk sporcular katıldı. Bu değerli deneyim, genç yeteneklerin gelişimi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Tecrübe Paylaşımı ve Eğitimler

Ska kulübünün antrenörleri, 45 Türk meslektaşlarıyla tecrübelerini paylaştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yetenek tarama projesi kapsamında Kocaeli'den gelen sporcular da antrenmanlara dahil oldu.

Gelişim İçin İşbirliği

18 Yaş Altı Milli Takım Başantrenörü Savaş Canburak Aktürk, bu organizasyonun Türk buz hokeyinin gelişimine büyük katkı sağlayacağına inandığını belirtti. Aktürk, "Rusya bizden çok ileride. Bu seminerlerin sayısı arttıkça antrenörlerimizin gelişimi de hızlanacaktır," dedi.

Aktürk, Türk antrenörlerinin çocuklara kattığı tecrübelerin yanı sıra, bu tür eğitimlerin verimliliğinden bahsederek, "Umarım federasyonumuz bu işbirliğini geliştirir ve seminerlerin sayısını artırır," şeklinde konuştu. Yetenekli sporcuların bir araya gelmesi ve belli spor dallarında belirli ekoller oluşturulması gerektiğine dikkat çekti.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu ile Rusya Buz Hokeyi Federasyonu arasındaki işbirliği protokolü...

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu ile Rusya Buz Hokeyi Federasyonu arasındaki işbirliği protokolü kapsamında İstanbul'a gelen Rus ekibi Ska, genç Türk hokeycilerle antrenman yaptı. Zeytinburnu'ndaki Buz Adası'nda gerçekleştirilen antrenmana 20 Yaş Altı kategorisinde Rusya şampiyonu Ska Kulübü'nün oyuncularıyla alt yaş gruplarında milli takıma katılmaya aday Türk sporcular birlikte çalıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal