Runkara Yarı Maratonu Başkentte Coşku ile Gerçekleşecek

13 Ekim'de Ankara'da gerçekleşecek Runkara Yarı Maratonu, 46 ülkeden sporcuları ve aile etkinlikleri ile dikkat çekiyor.

11.10.2024-13:14 - (Son Güncelleme: 11.10.2024-13:14) Runkara Yarı Maratonu Başkentte Coşku ile Gerçekleşecek

Runkara Yarı Maratonu Başkentte Gerçekleşiyor

Ankara'nın uluslararası alanda ilk yarı maratonu olan Runkara, bu yıl ikinci kez düzenleniyor. 13 Ekim Pazar günü Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilecek etkinlik, 101 yıllık başkentin yıl dönümünü de kutlayacak.

Organizasyon Detayları

Geçtiğimiz gün CPAnkara Hotel'de düzenlenen basın toplantısında, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, yarışmayı organize eden Daz Spor'un merhum kurucusu Victoria Vera Blyth'ın ailesi ve organizasyon direktörü Ali Atav yer aldı.

Çelik, "Runkara, Ankara için önemli bir organizasyon. İlkini başarıyla tamamladık. Bu yıl da büyük bir coşkuyla düzenleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Katılımcılar ve Etkinlikler

Ali Atav, yarışa 46 ülkeden yaklaşık 4 bin sporcu'nun katılacağını belirterek, etkinliğin sabah saat 08.00'de başlayacağını duyurdu. Ayrıca, 30'dan fazla elit atletin yarışta yer alacağına dikkat çekti.

Etkinlik içerisinde 5 ve 10 kilometrelik ek parkurlar da bulunuyor. Bunun yanı sıra, Color Sky 5K Aile Koşusu da organize edilecek. Bu koşu, çocuklar ve aileler için spor sevgisini aşılamayı hedefliyor.

Ankara'nın uluslararası ilk yarı maratonu olan ve 13 Ekim Pazar günü Başkent Millet Bahçesi'nde...

Ankara'nın uluslararası ilk yarı maratonu olan ve 13 Ekim Pazar günü Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenecek olan Runkara Uluslararası Yarı Maratonu'nun basın toplantısı CPAnkara Hotel'de gerçekleştirildi. Toplantıya Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik (sağ 2), organizasyonun direktörü Ali Atav (sağda), yarışmayı organize eden Daz Spor'un yakın zamanda hayatını kaybeden kurucusu Victoria Vera Blyth'ın kardeşleri Alexandra (sol 2) ve Giorgia (solda) katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal