ROSE coin nedir? ROSE coin projesi ve yol haritası

2020 yılı başlarında gizlilik ve açık finansmanlara odaklanarak çalışma amacıyla geliştirilen ve Oasis Network ağının resmi para birimi olan Rose Coin, finans sektöründe çok fazla yeni olan bir tokendir. Peki, ROSE coin nedir? İşte, ROSE coin projesi ve yol haritası

12.04.2022-01:35 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-01:35) ROSE coin nedir? ROSE coin projesi ve yol haritası

Rose coin, finans sektörü içinde veri kategorisi işlem ücretleri ile birlikte stake ve delegasyonlarda kullanılan Oasis Network ağının sınırlı olarak çıkardığı gizlilik odaklı kripto paradır. 2020 yılı başlarında çıkarılan RESE coin yeni nesil blok zinciri için tasarlanmış olan kripto para birimidir.

Yüksek verimi ile birlikte güvenli mimarisi ile de ortaya çıkan Oasis Network, hem özel hem de ölçeklenebilir DeFi’yi de güçlendirebilir. Açık Finans’ta devrim yapması değerlendirilen tokenin tüccarların ve onu erkenden benimseyenlerin ötesinde kitle pazarında da genişletebilir.

ROSE coin projesi ve yol haritası

ROSE coin projesi ve yol haritası

Gizlilik odaklı olarak geliştirilen ve verileri tutmayı amaçlayan Rose coin'in dünyanın en büyük borsa listesinde yer almasına rağmen henüz top 250 sıralamasına yerleşmemiştir. Coinin geleceğinde ise Oasis Network'un endüstri lideri olarak uygulama geliştiricileriyle blok zincirini yaratan altyapı ekipleriyle üniversitelerden oluşan ve sürekli gelişme gösteren ekosisteme sahiptir. Şuan için toplam arzın büyük kısmının dağıtılmayı beklediği açıklanırken dolaşımda ki miktarın artmasıyla geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal