Romanya Genç Milli Yüzme Takımı, Erzurum'da Dünya Şampiyonası İçin Hazırlanıyor

Romanya'nın genç yüzücüleri, Erzurum'daki olimpik havuzda dünya şampiyonasına hazırlanıyor.

14.10.2024-11:44 - (Son Güncelleme: 14.10.2024-11:44) Romanya Genç Milli Yüzme Takımı, Erzurum'da Dünya Şampiyonası İçin Hazırlanıyor

Romanya Genç Milli Yüzme Takımı, Erzurum'a İlk Ziyaretini Gerçekleştiriyor

Romanya'nın genç milli yüzücülerinden oluşan takım, 10-15 Aralık tarihleri arasında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenecek olan Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası için Erzurum'da kamp yapıyor.

Yüksek İrtifada Antrenman Avantajı

Palandöken Tam Olimpik Yüzme Havuzu, Avrupa'nın en yüksek irtifada bulunan yüzme havuzu olma özelliği ile hem yerli hem de yabancı takımlara antrenman imkanı sunuyor. Takım, kente ilk kez gelerek burada antrenman yapmaktan memnuniyet duyuyor.

Başantrenör Claudiu'dan Açıklamalar

Romanya Genç Milli Yüzme Takımı'nın başantrenörü Radu Claudiu, "Otel ve havuz her şey gerçekten çok güzel. Burayı seçmemizin bir nedeni yok, burada kamp yapmak istediğimiz için geldik." şeklinde konuştu. Sezonun ikinci kampını gerçekleştirdiklerini belirten Claudiu, "7 sporcumuz Romanya'nın en iyileri. Onlarla olimpik derece almayı hedefliyoruz." dedi.

Genç Yüzücü Aissia-Claudia'nın Hedefleri

16 yaşındaki milli yüzücü Prisecariu Aissia-Claudia, 7 yaşında başladığı yüzme kariyerinde 14 yaşında milli takıma katıldığını ifade etti. "200'den fazla madalyam var" diyen Aissia-Claudia, Macaristan'daki yarış için iddialı hedefler belirledi.

Romanya Genç Milli Yüzme Takımı, kamp yapmak için ilk kez geldiği Erzurum'da, Avrupa'nın şehir...

Romanya Genç Milli Yüzme Takımı, kamp yapmak için ilk kez geldiği Erzurum'da, Avrupa'nın şehir merkezindeki tek yüksek irtifa konumunda yer alan Palandöken Tam Olimpik Yüzme Havuzu'nda, Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'na hazırlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal