Romain Saiss: Beşiktaş'a şampiyon olmak için geldim

Beşiktaş’ın yeni transferi Romain Saiss, siyah beyazlı yöneticiler ile gerçekleştirdiği son görüşmede İstanbul’a Beşiktaş ile şampiyon olmak için geldiğini söyledi.

16.06.2022-09:54 - (Son Güncelleme: 16.06.2022-10:00)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın yeni sezon öncesinde ilk transferi belli oldu. Beşiktaş yönetimi bir süredir uğraştığı transferde mutlu sona ulaşmayı başardı.

Valerien, Romain Saiss'ı istedi

Teknik Direktör Valerien Ismael’in özel isteği üzerine yönetim stoper transferi için son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wolves formasını giyen Romain Saiss’ı gündemine almıştı.

Beşiktaş ile sözleşme imzaladı

Faslı stoper Romain Saiss ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından sonunda anlaşmayı sağlayan Beşiktaş yönetimi oyuncuyu İstanbul’a getirerek imzayı attırmıştı.


Yönetimle sürpriz görüşme

İstanbul’da geçtiği sağlık kontrollerinin ardından Beşiktaş’a 2+1 yıllığına imza atan 32 yaşındaki stoper Romain Saiss’ın yöneticilerle yaptığı görüşme ortaya çıktı.

Saiss şampiyonluk için iddialı!

Beşiktaş yönetimiyle yaptığı görüşmede şampiyonluk için iddialı sözler söyleyen Romain Saiss ;

‘ Beni istediğinizi fazlasıyla hissettirdiniz. Ben de size performansımla karşılık vereceğim. Planlarınız ve hedefleriniz beni etkiledi, burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Şampiyon olmak için Beşiktaş'a geldim. Ailem ve ben İstanbul'da yaşamak için sabırsızlanıyoruz. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal