15.02.2022-11:24 (Son Güncelleme:15.02.2022-11:37)


1

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Berke Özer'e İtalyan devi Roma'nın talip olduğu öğrenildi.



2

Fenerbahçe'nin 2018 yılında Altınordu'dan transfer ettiği 1.91 boyunda ve 21 yaşındaki kalecisi Berke Özer ile ilgili kritik gelişmeler yaşanmakta. Genç kaleci Fenerbahçe'de sakatlanan Altay Bayındır'ın yerine uzun süre kaleyi korumuştu



3

Bu süreçte dikkatleri üzerine çeken futbolcu pek çok önemli takımın transfer listesine girmiş oldu. Kaleci ile son olarak İtalyan devi Roma'nın ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



4

Sarı Lacivertlilerin genç file bekçisi Berke Özer ile İtalyan devi Roma'nın çok ciddi bir şekilde ilgilendiği ve kalecinin transferi için düğmeye bastığı aktarıldı. Daha önce Belçika'nın Westerlo takımının formasını 2 sezon kiralık olarak terleten file bekçisinin fiziği ve gelişme açık yapısı oldukça ilgi görmekte.



5

Geçmiş dönemde Fenerbahçe'den Salih Uçan'ı transfer eden Roma'nın Berke Özer'i iyi bir alternatif olarak kadrosunda bulundurmak istediği ve bu anlamda transfer etmek istediği aktarılmakta.



6

Ayrıca Roma'nın ünlü teknik direktörü Jose Mourinho'nun da Berke Özer'in transferine büyük önem verdiği ve genç kaleciyi yakın takibe aldığı gelen bilgiler arasında bulunuyor. Bu anlamda yaz transfer sezonunda transferde önemli gelişmelerin yaşanması beklenmekte.



7

21 yaşındaki Berke Özer futbola Bucaspor altyapısında başladı. Ardından Altınordu altyapısına transfer oldu. Altınordu altyapısı performansıyla takımın A seviyesine yükseldi



8

Ardından Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşti. Fenerbahçe'den deneyim kazanması için 2 sezon Belçika'nın Westerlo takımına transfer oldu. Westerlo'dan kiralık olarak dönen Berke Özer, şimdilerde Fenerbahçe formasını terletmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR