Rocky'nin Apollo Creed'inden acı haber geldi: Carl Weathers hayatını kaybetti

Ünlü boks filmi Rocky film serisinde Apollo Creed rolüyle hafızlara kazınan Carl Weathers hayatını kaybetti. İşte detaylar...

02.02.2024-23:53 - (Son Güncelleme: 02.02.2024-23:53)

Dünyaca ünlü boks filmi olan Rocky serisinin Apollo Creed karakteri Carl Weathers hayatını kaybetti. En son rolleri arasında kendisine drama dizisinde olağanüstü konuk oyuncu dalında Emmy adaylığı kazandıran The Mandalorian'daki Greef Karga yer alırken ayrıca iki bölümün yönetmenliğini yaptı. 

Carl Weathers Kimdir?

14 Ocak 1948’de dünyaya gelen Carl Weathers, Amerikan sinema ve televizyon dünyasında tanınan bir oyuncu olarak bilinse de yönetmen ve eski profesyonel futbolcudur. Özellikle Apollo Creed karakterini canlandırdığı "Rocky" film serisiyle ün kazanan Weathers, bu rolle uluslararası bir tanınırlık kazandı. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra, Carl Weathers yönetmenlik de yapmış ve televizyon dizilerinde rol almıştır. "The Mandalorian" Disney+ dizisinde Greef Karga karakterini canlandırarak yeni nesil izleyicilerle de tanışmıştır. Weathers, ayrıca oyunculuk dışında spor eğitimi ve oyunculuk koçluğu gibi alanlarda da çalışmalar yapmıştır.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal