Reytinglere kurban giden dizi belli oldu! Yeni sezonda ekranlarda olması beklenmeyen Hakim dizisi için final tarihi belirlendi!

ATV ekranlarında yeni başlayan Hakim dizisinden final haberleri gelmeye başladı. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Ebru Özkan'ın yer aldığı Hakim dizisi tüm hızıyla devam ederken final yapacağına dair iddialar gündeme geldi. Seyircilerin araştırmaya başladığı Hakim dizisi final mi yapıyor? Hakim dizisi ne zaman bitiyor? Hakim dizisi neden final yapıyor? sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte, Hakim dizisi hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

30.05.2022-22:57 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-22:57) Reytinglere kurban giden dizi belli oldu! Yeni sezonda ekranlarda olması beklenmeyen Hakim dizisi için final tarihi belirlendi!

Her Pazartesi ATV ekranlarında yer alan Hakim dizisi kısa sürede izleyiciler tarafından beğenileri topladı. Başarılı oyuncu kadrosuna sahip olan Hakim dizisinin final yapacağına dair haberler yayılırken konunun gerçekliği araştırılmaya başlandı. Ele alınan konunun farklılığı ise yoğun ilgi gördü. Peki Hakim dizisi neden final yapıyor? Hakim dizisi ne zaman final yapıyor? İşte detaylar...

Hakim dizisi final mi yapıyor?

İdealleri olan bir hakimin hayatını ele alan dizisi yabancı bir yapımdan uyarlama olarak ekranlara gelmektedir. Büyük bir beklenti ile aşlayan proje beklenilen sonucu karşılayamadı. Reyting sıralamalarında altlarda yer alan Hakim dizisinin final kararı vereceği konuşuluyor.

Hakim dizisi final mi yapıyor?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın yaptığı açıklamalar üzerine Hakim dizisinin 10.bölümle beraber ekranlara veda edeceği konuşuldu. 30 Mayıs 2022 Hakim dizisinin final bölümü olması tahminler doğrultusunda.

Hakim dizisi bitiyor mu?

Yout Hunor dizisinden uyarlanan Hakim dizisinin 10.bölümde final yapacağı haberleri gündeme geldi. Bunun yanı sıra bugün yayınlanacak bölümde Uğur Yücel'in diziden ayrılacağı bilinmektedir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal