Beş çaylarında atıştırmak ya da aparatif sunmak için renkli ve daha çeşnili bruschetta tarifi ile karşınızdayız.
MALZEMELER
4 kırmızı kiraz domates
4 sarı kiraz domates
4 esmer çeri domates
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Birkaç dal fesleğen
2 yemek kaşığı beyaz sirke
Tuz
Karabiber
4 dilim ekmek
NASIL YAPILIR?
Domatesleri yıkayıp kurulayın ve ortadan ikiye bölün. Reyhan yapraklarını elinizle büyük parçalar biçiminde koparın. Domates, reyhan yaprakları, karabiber, tuz, zeytinyağı ve sirkeyi bir kaba koyup karıştırın. Ekmek dilimlerini kızartın. Domatesli karışımı ekmek dilimlerinin üstüne koyun. Krem peynir topları ile süsleyerek servis edin.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.