Rekorları alt üst etti Yusuf Dikeç pozu verdi: Armand Duplantis sosyal medyada gündem oldu

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda İsveç için yarışan atlet Armand Duplantis, sırıkla atlamada hem dünya hem de olimpiyat rekor kırdı. Başarılı sporcu galibiyeti sonrasında milli sporcumuz Yusuf Dikeç’in atıcılık dalında verdiği pozu vererek sosyal medyada gündem oldu.

06.08.2024-10:39 - (Son Güncelleme: 06.08.2024-10:39) Rekorları alt üst etti Yusuf Dikeç pozu verdi: Armand Duplantis sosyal medyada gündem oldu

Milli sporcumuz Yusuf Dikeç yurda dönmesine rağmen Olimpiyat Oyunları’na damga vurmayı sürdürüyor. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın onuncu gününde Erkekler Sırıkla Atlama Finali, Stade de France'da büyük bir heyecana sahne oldu. 

Rekorları kırdı Yusuf Dikeç pozu verdi

İsveçli sporcu Armand Duplantis, muhteşem performansıyla finalde damgasını vurdu. Duplantis, 6.10 metrelik atlayışıyla yeni bir olimpiyat rekoru kırdı. Bu başarısını 6.25 metrelik atlayışıyla daha da ileri taşıyarak kendi dünya rekorunu geliştirdi.

Rekorları alt üst etti Yusuf Dikeç pozu verdi: Armand Duplantis sosyal medyada gündem oldu

Duplantis'in rekor kırdığı an, Paris 2024'te 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç'in ikonik pozunu yeniden canlandırdığı anlarla birleşti ve sosyal medyada büyük ilgi topladı. Dikeç, Paris 2024'te Şevval İlayda Tarhan ile birlikte Türk spor tarihine geçmeyi başarmıştı.

Rekorları alt üst etti Yusuf Dikeç pozu verdi: Armand Duplantis sosyal medyada gündem oldu

Yusuf Dikeç, Olimpiyatlara damga vurmuştı

Yusuf Dikeç, 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde madalya kazanırken, atıcılık müsabakalarında genellikle kullanılan lens, göz kapağı veya kulak koruması gibi ekipmanları kullanmamış ve bu rahat duruşuyla dikkat çekmişti. Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş olan Dikeç'in bu rahat tavırları dünya çapında gündem olmuş ve sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşılmıştı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları, hem sporcuların olağanüstü başarıları hem de unutulmaz anlarıyla izleyicilere büyük heyecan yaşatmaya devam ediyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal