Reha Muhtar gece yarısı evinde kaza geçirdi: Hayati tehlikesi bulunuyor

Ünlü spiker Reha Muhtar, evinde gece saatlerinde yüksekten düştü. Hemen hastaneye kaldırılan Muhtar’ın entübe edildiği ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

20.08.2024-10:24 - (Son Güncelleme: 20.08.2024-10:24) Reha Muhtar gece yarısı evinde kaza geçirdi: Hayati tehlikesi bulunuyor

Bir dönemin konuşulan isimlerinden olan ünlü sunucu Reha Muhtar evinde kaza geçirdi. Türk televizyonlarının tanınmış isimlerinden Reha Muhtar'dan üzücü bir haber geldi. Son dönemde eski eşi Deniz Uğur ile yaşadığı hukuki sorunlarla sık sık gündeme gelen ve bir dönemin en ünlü haber sunucularından olan Muhtar, gece saatlerinde yaşadığı bir kaza sonucu ağır yaralandı. 

Sarıyer'deki yalısında meydana gelen olayda, Muhtar'ın merdivenlerden düştüğü ve acil olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Reha Muhtar gece yarısı evinde kaza geçirdi: Hayati tehlikesi bulunuyor

Reha Muhtar yaşam savaşı veriyor

Reha Muhtar’ın durumunun ciddiyeti nedeniyle hastaneye kaldırılır kaldırılmaz entübe edildiği ve tedavisine yoğun bakımda devam edildiği belirtildi. Sağlık durumu hakkında detaylı bilgi henüz paylaşılmadı, ancak sevenleri ve hayranları ünlü sunucunun sağlığı için endişeli.

Velayet davasıyla gündem olmuştu

Reha Muhtar, son yıllarda eski eşi Deniz Uğur ile yaşadığı velayet davası nedeniyle sık sık gündeme geliyordu. 2010 yılında boşanan çiftin arasındaki gerilim yıllar boyu sürdü. Uğur, 15 yaşındaki kızları Mina’ya şiddet uyguladığı iddiasıyla Muhtar’a karşı velayet davası açmıştı. Mahkeme, kızları Mina’nın velayetini Deniz Uğur’a verirken, oğulları Poyraz’ın velayetini Reha Muhtar’a bırakmıştı. Bunun yanı sıra, Reha Muhtar, oğulları Poyraz için Deniz Uğur'a karşı iştirak nafakası davası açmış ve mahkeme, Deniz Uğur'un Poyraz için Reha Muhtar'a aylık 7.500 TL nafaka ödemesine karar vermişti.

Reha Muhtar'ın yaşadığı bu talihsiz kazanın ardından, sevenleri ve kamuoyu sağlık durumu ile ilgili gelecek iyi haberleri bekliyor. (Mynet)

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal