Reddit place son hali nasıl, ne zaman bitecek?

Reddit Place uygulaması Türkiye'de yoğun ilgi gördü. Binlerce kullanıcının katılımı ile piksel sanatında Türk bayrağı görüldü. Yüzbinlerce kişi Türk bayrağı için nöbet tuttu. Daha birçok figür ile piksel sanatı ortaya çıkıyor. Peki Reddit Place piksel nedir? Reddit R Place ne zaman bitecek? İşte ayrıntılar.

05.04.2022-21:04 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-21:05) Reddit place son hali nasıl, ne zaman bitecek?

Ülkemizde Reddit Place isimli piksel boyama büyük ilgi gördü. Milyonlarca kişi kullanıcılar tarafından piksellerle boyanan Türk bayrağına bir zarar gelmemesi için nöbet tuttular.

Reddit R Place

Reddit R Place nedir?

Reddit Place uygulamasında kullanıcılar ekranda belirtilen herhangi bir yere bir renk piksel yerleştiriyorlar. Yüzlerce kişi tarafından farklı renklerde ki pikseller bir araya geldiğinde önemli bir kişiliği, bir bayrağı ya da bilgisayar oyun karakterini, logoyu resme aktarıyor.

Reddit Place son hali

Türk Twitch ve internet kullanıcıları Reddit' e ayak uydurdu. İnternet tarihinde en önemli organizasyonları haline gelmeyi başardı.

Kullanıcılar her 5 dakika da bir 16 renk seçeneği ile dijital tuval olarak piksel yerleştiriyorlar. Belirtilen alanda bir figür, logo vs. olması için binlerce kişinin katılım sağlaması gerekmektedir.

Türk internet kullanıcıları titiz bir şekilde çalışarak iş birliği gerçekleştirdiler. Türk Twitch yayıncıları, izleyicilerine kare bir alanda oluşturabilecekleri çizimlerde yol gösterdiler. Böylece kullanıcılar grup olarak çizmek istedikleri projeyi gerçekleştirdiler. Türk bayrağı, Atatürk portresi, İstanbul silüeti, Barış Manço, Anıtkabir ve TB-2 Bayraktar, bu sabah sona eren etkinlikte ortaya çıkan tablolar son ana kadar yerinde kaldı.

Reddit 2017, 1 Nisan'da uygulamayı yeniden uygulattırmış ve 3 milyondan fazla kullanıcı katılmıştır. Uygulama 72 saat sonra kaldırıldı. Bu yıl uygulama Türkiye saati ile 4 Nisan günü saat 02:00'da sona erecek. Bu zamana kadar yapılan çizimler ise büyük bir karede piksel sanatı gözler önüne getiriliyor.

Reddit Place ne zaman bitiyor?

28 Mart 2022' de Reddit, 1 Nisan 2022 tarihinden itibaren Place'nin başlayacağını bildirdi. Şimdi devam etmekte ve 4 gün süre daha devam edecektir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal