Real Madrid’deki geleceği belli oldu: Arda Güler takımdan ayrılacak mı?

EURO 2024’deki performansıyla Avrupa devlerini peşine takan Arda Güler’in gelecek sezon Real Madrid’de kalıp kalmayacağı sorusu merak ediliyordu. İspanyol devinin genç yıldız için verdiği karar netleşti.

28.07.2024-16:15 - (Son Güncelleme: 28.07.2024-16:34) Real Madrid’deki geleceği belli oldu: Arda Güler takımdan ayrılacak mı?

Arda Güler’in Real Madrid’deki geleceği belli oldu. EURO 2024'te A Milli Takımımızın dikkat çeken performansıyla öne çıkan Arda Güler hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Turnuvadaki başarılı performansı sonrası Avrupa kulüplerinin radarına giren Arda Güler'in Real Madrid'deki geleceği merak konusu oldu.

EURO 2024'te çeyrek final başarısı gösteren A Milli Takımımızda yıldızlaşan Arda, turnuvada birçok rekora imza attı. Avusturya ile oynanan son 16 turu maçında ikinci golde yaptığı asistle İngiliz futbolcu Wayne Rooney ve Portekiz'in efsane ismi Cristiano Ronaldo'nun ardından Avrupa Şampiyonaları tarihinde hem gol hem de asist yapan 20 yaş altındaki ilk futbolcu oldu. Ayrıca, Gürcistan maçında çıktığı ilk maçta gol atan en genç oyuncu olarak Ronaldo'nun rekorunu kırdı.

Real Madrid’deki geleceği belli oldu: Arda Güler takımdan ayrılacak mı?

Arda için sıraya girdiler

Turnuva sonrası İtalyan devi AC Milan, Arda Güler için Real Madrid'in kapısını çalmış, ancak İspanyol kulübü bu kiralama teklifini düşünmeden geri çevirmişti. Ayrıca, La Liga ekibi Getafe'nin de genç futbolcuyu kiralamak istediği belirtilmişti.

Son olarak, Arda Güler'in Bundesliga'nın son şampiyonu Bayer Leverkusen'e kiralanabileceği iddia edilmişti. Leverkusen Teknik Direktörü Xabi Alonso'nun milli yıldızı kadrosuna katması halinde düzenli forma şansı vereceği konuşuluyordu.

Fabrizo Romano: Arda kiralama tekliflerini reddediyor

Ancak, ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun açıklamasına göre, Real Madrid genç yıldızını takımın önemli bir parçası olarak görüyor ve kiralama tekliflerini reddediyor. Romano, "Arda Güler'in Bayer Leverkusen'e kiralanacağı iddiaları doğru değil. Real Madrid, Arda'yı takımın önemli bir parçası olarak görüyor ve kiralamayı düşünmüyor," ifadelerini kullandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal