Rapid Wien Trabzonspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Rapid Wien Trabzonspor maçı nereden izlenir şifresiz? (Canlı yayın bilgisi)

UEFA Avrupa Ligi’nde Trabzonspor için tur zamanı. Bordo mavililer, ilk maçta evinde 1-0 kaybettiği Rapid Wien’e karşı deplasmanda galip gelerek Play-Off biletini cebine koymak istiyor. Rapid Wien Trabzonspor hangi kanalda? Rapid Wien Trabzonspor yayın linki, Rapid Wien Trabzonspor maçı nereden izlenir şifresiz, Rapid Wien Trabzonspor muhtemel 11 gibi sorular ise futbol severler tarafından araştırılıyor.

15.08.2024-17:23 - (Son Güncelleme: 15.08.2024-17:23) Rapid Wien Trabzonspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Rapid Wien Trabzonspor maçı nereden izlenir şifresiz? (Canlı yayın bilgisi)

Rapid Wien Trabzonspor maçı hakkındaki tüm detaylar için haberimize göz atabilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda ülke puanı adına kritik bir maça çıkacak olan Trabzonspor deplasmanda Avusturya ekibi Rapid Wien ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta rakibine 1 0 kaybederek taraftarını hayal kırıklığına uğratan Karadeniz ekibi, Avrupa’da yoluna Avrupa Ligi üzerinden devam etmek adına Viyana temsilcisini saf dışı bırakmayı hedefliyor. Peki Rapid Wien Trabzonspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Rapid Wien Trabzonspor maçı nereden izlenir şifresiz?

Rapid Wien Trabzonspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta?

Rapid Wien ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz Trabzonspor’un kritik mücadelesi 15 Ağustos 2024 Perşembe günü TSİ 19.00’da oynanacak. Mücadele A Spor üzerinden şifresiz izlenebilecek.

Rapid Wien Trabzonspor maçı nerede?

Rapid Wien Trabzonspor maçı Allianz Stadı’nda oynanacak. 

Rapid Wien Trabzonspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Rapid Wien Trabzonspor maçı nereden izlenir şifresiz? (Canlı yayın bilgisi)

Rapid Wien Trabzonspor maçı hakemi kim olacak?

Rapid Wien Trabzonspor maçında Litvanyalı hakem Manfredas Lukjancukas görev yapacak. 

Rapid Wien Trabzonspor muhtemel 11:

Rapid Wien: Hedl, Philippe, Cvetkovic, Grgic, Burgstaller, Sangare, Seidl, Jansson, Auer, Oswald, Beljo

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Denswil, Barisic, Mendy, Okay, Bardhi, Cihan, Visca, Trezeguet, Draguş

Rapid Wien Trabzonspor maçı nereden izlenir şifresiz? 

Rapid Wien Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz olarak A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz. 

Trabzonspor hangi sonuçlarda tur atlayacak?

Rapid Wien’e karşı ilk maçta evinde 1-0 kaybeden Trabzonspor’un Avusturya deplasmanından en az 2 farklı galip gelmesi gerekiyor. Bordo mavililer maçı tek farklı galip bitirirse önce uzatmalar sonrasında ise penaltı atışları yapılacak. Her türlü beraberlik ve Rapid Wien galibiyeti ise Trabzonspor’u Konferans Ligi’ne gönderecek. 

Stefan Savic, Avusturya deplasmanında yok

Trabzonspor'un Atletico Madrid'ten transfer ettiği Karadağlı stoper Stefan Savic, arka adelesinde yaşadığı sakatlık sebebiyle Rapid Wien deplasmanında takımını yalnız bırakacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal