Ramazan'ın son günleri araştırılıyor: Teravih namazı ne zaman bitiyor? 2024 son teravih namazı hangi gün kılınacak?

Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla beraber artık Ramazan ayının sonuna gelindi. Haftalardır kılınan teravih namazının sonuncusunun ne zaman kılınacağı ise Müslümanların gündeminde yer alıyor. Peki teravih namazı ne zaman bitiyor? 2024 son teravih namazı hangi gün kılınacak? İşte detaylar…

06.04.2024-12:39 - (Son Güncelleme: 06.04.2024-12:39)

On bir ayın sultanı Ramazan ayının son teravih namazının ne zaman kılınacağı sorusu milyonlarca Müslümanın gündemini meşgul ediyor. Yatsı namazından sonra kılınan teravih namazının en son ne zaman kılınacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Teravih namazı ne zaman bitiyor? 2024 son teravih namazı hangi gün kılınacak?

2024 son teravih namazı hangi gün kılınacak?

2024 yılında, Ramazan ayının son iftarı 9 Nisan Salı günü gerçekleşecek ve ardından Ramazan Bayramı kutlamaları başlayacak. Bu önemli dönemde, teravih namazının son günü merak edilen konular arasında yer alıyor.

Ramazan'ın son günleri araştırılıyor: Teravih namazı ne zaman bitiyor? 2024 son teravih namazı hangi gün kılınacak?

2024 yılında, son teravih namazı 8 Nisan Pazartesi günü kılınacak. Müslümanlar, bu geceyi yatsı namazının ardından teravih namazı kılarak ibadetle geçirecekler. Bu, Ramazan ayının manevi atmosferini bir kez daha yaşama fırsatı sunacak. Özel geceden yararlanmak isteyen vatandaşlar, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı namaz vakitlerini takip ederek teravih namazını cemaatle kılabilecekler.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal