Ramazan’da 210 gram ekmek 1 TL'ye düşüyor! Bayram’ın 3.gününe kadar devam edecek

Mart ayında yüzleri güldürecek haber verildi. Geçtiğimiz günlerde 2024 Ramazan ayı pide fiyatları belli olmuşken, ekmeğe Ramazan boyunca indirim yapılacağı duyuruldu! 210 gram ekmek 1 TL’den satılacak.

09.03.2024-10:14 - (Son Güncelleme: 09.03.2024-10:21) Ramazan’da 210 gram ekmek 1 TL'ye düşüyor! Bayram’ın 3.gününe kadar devam edecek

Ramazan boyunca vatandaşların ceplerini rahatlatmak için farklı farklı sosyal yardımlar ve indirimler sunulmaya devam ediliyor. Yeni bir indirim ise 210 gram ekmek fiyatından geldi. Zam furyasına bir kenara bırakan o belediye, 210 gram ekmeğin Ramazan boyunca 1 TL’den satışa çıkarılacağını duyurdu. Gıda ürünlerine peş peşe zamlar yapılmaya devam edilse de; son dakika açıklamasıyla o belediye indirimle vatandaşların yüzlerini güldürecek. Ramazan boyunca vatandaşlar 1 TL’den ekmek satın alınabilecek.

Pide fiyatları 25 TL’den başlarken bir TL’den satılacak

Ramazan’ın başlamasına sayılı günler kala pek çok ilde Ramazan pidesi fiyatları tek tek açıklanmaya başlandı. Genel olarak fırınlarda 2024 pidelerinin 25 - 20 TL aralığında satılacağı paylaşıldı. Vatandaş; pide fiyatlarına isyan ederken, halk ekmek ise peşine yeni bir açıklama yaparak fırınlardan daha uyguna pide satışı gerçekleştireceğinin altını çizdi. İstanbul, Ankara gibi büyükşehir halk ekmek büfelerinde pide fiyatlarının 10 TL’den satışa çıkartılacağı paylaşıldı.

Ramazan boyunca ekmek 1 TL

Ramazan Ayı boyunca gelen sosyal yardım desteklerine ve farklı farklı belediyelerdeki indirimlere bir yenisi daha eklendi. Ramazan ayı boyunca özel olarak Tarsus Belediyesi tarafından yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya doğrultusunda Ramazan ayı boyunca  210 g ekmek 1 TL’den satışta olacak.

Mersin Tarsus Belediyesi’nde 210 gram ekmek 1 TL’den satılacak

Ramazan indirimlerine bir yenisi daha Tarsus Belediyesi tarafından eklendi. Mersin’de ekmek fiyatları 9 TL'ye kadar yükselmişken; Tarsus Belediyesi, belediye bünyesinde çalışan ekmek fabrikalarında 210 gram ekmeği 4,5 TL’den satışa çıkartıyor. Böylelikle vatandaşların bir nebze de olsun ceplerinde rahatlatmayı hedefliyor. Buna ek olarak Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın Ramazan boyunca da vatandaşların temel ihtiyacı olan ekmeği 1 TL’den satacağını paylaştı. Ramazan’ın daha bol ve bereketli geçmesini dileyen Başkan, bayramın üçüncü gününe kadar 210 g ekmeğin 1 TL'den satışının gerçekleşeceğinin altını çizdi.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal