QNB Finansbank hesap bakiyemi nasıl sorgularım?

Müşterisi olduğu bankalardan hesap bakiyelerini sorgulamak isteyen vatandaşlar bu işlemin nasıl yapılacağını merak ediyor. QNB Finansbank hesabı olanlar bakiye sorgulama işlemini nasıl yapıyor? İşte konuya ilişkin detaylar...

01.05.2022-01:39 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-01:39) QNB Finansbank hesap bakiyemi nasıl sorgularım?

Finansbank müşterileri bakiye sorgulama işleminin nasıl yapıldığını merak ediyor. Telefon üzerinden bakiye sorgulaması yapmak isteyen vatandaşlar konuyla alakalı bilgileri araştırıyor. Kişilerin bakiye sorgulama işlemi yapmak için banka şubelerine gitmelerine gerek yok. Finansbank müşterileri internet bankacılığı ya da mobil uygulama üzerinden bakiye sorgulama işlemini gerçekleştirebilirler. Biz de bu haberimizde sizlere konuya ilişkin merak edilenlerden bahsettik.

Finansbank bakiye sorgulama

Finansbank müşterisi olan kişiler bu bankanın sunduğu bütün hizmetlerden yararlanabilmektedir. Banka kartı ya da kredi kartı kullanan kişilerin hesaplarındaki bakiyeyi veya borcu sorgulamak için Finansbank şubelerinden yardım alabilir. Şubeye giden vatandaşlar oradaki yetkili kişiler yardımı ile bakiye sorgulama işlemini gerçekleştirebilirler. Lakin bankada zaman kaybetmek, sıra beklemek yerine bu işlemi daha hızlı ve daha kolay bir şekilde bankaya ait internet bankacılığı ya da mobil uygulama üzerinden gerçekleştirebilirler. Bu işlemi şubeye gitmeden, kolaylıkla halledebilirsiniz. Telefon veya internet kullanarak da bankacılık işlemlerinizin çoğunu istediğiniz yer ve zamanda yapabilirsiniz.

Finansbank SMS ile bakiye sorgulama işlemi

Finansbank'tan aldığınız kredi ya da banka kartının bakiye sorgulama işlemini telefon üzerinden kolaylıkla halledebilirsiniz. Bu işlem kartınıza tanımlı cep telefonu numarası ile yapılabilmektedir. Bunun için, telefonunuzun mesaj kısmına aralarında boşluk bırakarak BAKIYE ve Kartınızın son 4 hanesini yazıp 3996’ya görmeniz yeterli olacaktır. ( Örnek: BAKIYE 0000 ) Mesajınız iletildikten kısa bir süre sonra bakiye bilgileriniz tarafınıza iletilecektir.

Finansbank CepŞube üzerinden bakiye sorgulama

Eğer Finansbank internet bankacılığı sitemini kullanıyorsanız mobil uygulama üzerinden bakiye sorgulama işlemini kolaylıkla halledebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için akıllı telefonunuzun internete bağlı olması gerekmektedir. Uygulamaya girdikten sonra T.C kimlik numaranız ve şifreniz ile erişimi gerçekleştirebilirsiniz. Açılan hesaptan kredi ya da banka kartınıza dair bütün bilgileri görebilirsiniz.

bakiye sorgulama

Finansbank ATM'leri üzerinden bakiye sorgulama

Finansbank müşterileri bankaya ait bütün ATM'ler üzerinden bakiye sorgulama işlemini gerçekleştirebilirler. Bu işlemi yapabilmek için ATM'lerden hesabınıza giriş yapmalı ve daha sonra "Hesaplarım" bölümünden kartın bakiyesini görüntüleyebilirsiniz. “Kredi Kartı Bilgileri ve Borç Sorgulama yaparak” bakiyeniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Finansbank internet şube üzerinden bakiye sorgulama

Finansbank müşterisi olup internet bankacılığı kullanan kişiler resmi internet sitesi üzerinden "İnternet Şube" kısmını kullanarak bakiye sorgulama işlemini gerçekleştirebilirler. Bunun için, www.qnbfinansbank.com.tr adresine girerek sağ üste yer alan İnternet Şube’ye tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra açılan sayfada T.C Kimlik Numaranız ve FinansŞifreniz kısımlarını doldurmalı ve giriş yapmalısınız. Hesap açıldıktan sonra "Hesaplarım" kısmından "Kartlarım" alanına girerek işlem yapacağınız kartı seçerek bakiye sorgulayabilirsiniz.

Finansbank müşteri hizmetleri üzerinden bakiye sorgulama

Finansbank müşterisi olanlar bakiye sorgulama işlemlerini müşteri hizmetleri aracılığı ile de yapabilmektedir. 7/24 bu hizmetten yararlanabilen müşteriler 0850 222 0 900 numarasını arayarak bilgi almak istedikleri tüm konuları sorabilirler. Burada sizlerle iletişime geçen kişiler kartınızın bakiyesi ile alakalı detaylı bilgileri de sizinle paylaşmaktadır. Bunun yanı sıra müşteri temsilcisine bağlanmaya gerek kalmadan sesli yanıt sistemi ile gerçekleştirmek istediğiniz işlemi söyleyerek de bakiye sorgulaması yapabilirsiniz. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal