Pretoria’dan Kaçış film konusu ve oyuncuları

Pretoria'dan Kaçış filmi hakkında, vizyona giren ve çıkacak filmlerle ilgili bilgileri haberimizde sizlerle paylaştık. Pretoria'dan Kaçış filmin konusu nedir? Pretoria'dan Kaçış filmin oyuncuları kimlerdir? İşte ayrıntılar.

14.06.2022-18:34 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-18:34) Pretoria’dan Kaçış film konusu ve oyuncuları

Pretoria'dan Kaçış filmi, 4 Eylül 2020'de yayınlanan bir Netflix orijinal filmidir. Gerilim türündeki filmler etkileyicidir. Filmin yönetmen koltuğunda Francis Annan otursa da, filmin yapımcılığını ve senaristliğini Francis Annan üstleniyor. Pretoria'dan Kaçış, Daniel Radcliffe, Ian Hart, Daniel Webb, Nathan Page, Stephen Hunter'ın başrollerini paylaşıyor. Film 1 saat 46 dakika uzunluğunda ve IMDB puanı 6.8'dir.

Pretoria'dan Kaçış filmin konusu nedir?

Pretoria'dan Kaçış filmi, Tim Jenkin'in 2003 yılında yayınlanan "The Insider: Escape from Pretoria Prison" adlı romanının film uyarlamasında 1970'lerde yasadışı gruplar için baskılar ve reklamlar yüzünden Jenkin tutuklanır. 12 yıl hapis cezasına çarptırılan Jenkin, yüksek güvenilirliği ile bilinen bir Pretoria hapishanesinden kaçma girişiminde bulunan mahkûm arkadaşları Alex Mumbarris ve Stephen Lee'ye katılacak.

film

Pretoria'dan Kaçış oyuncu kadrosu

-Daniel Radcliffe – Tim Jenkin

-Daniel Webber – Stephen Lee

-Ian Hart – Denis Goldberg

-Grant Piro – Captain Schnepel

-Adam Ovadia – Van Zadelhoff

-Adam Tuominen – Jeremy Cronin

-Mark Leonard Winter – Leonard Fontaine

-Nathan Page – Mongo

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal