Premier Lig 31.hafta şifresiz yayınlanacak maç açıklandı

Milli aranın sona ermesiyle birlikte kulüpler bazında heyecan başladı. Dünyanın en iyi ligi olarak görülen İngiltere Premier Lig’in 31. haftasında şifresiz olarak yayınlanacak maç da açıklandı. Futbol severler bu maçın hangisi olduğunu merak ediyor. Konu hakkında detaylar haberimizde...

01.04.2022-17:00 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-17:00) Premier Lig 31.hafta şifresiz yayınlanacak maç açıklandı

Milli takımlar için verilen aranın sona ermesiyle birlikte kulüpler bazında heyecan yeniden başladı. Dünyanın en kaliteli ligi İngiltere Premier Ligi’nde birbirinden kaliteli oyuncular ve onların takımları amaçlarını gerçekleştirmek için hafta sonunda sahada olacak. İngiltere Premier Ligi maçlarından birisini her hafta futbol severlerle buluşturan A Spor’un 31. haftada ekranlara şifresiz olarak taşıyacağı karşılaşma belli oldu. Futbol severler ise bu karşılaşmanın hangisi olduğunu öğrenmek için arama motorlarına yöneldi.

Hangi karşılaşma şifresiz olacak?

A Spor, İngiltere Premier Ligi’nin 31. haftasında oynanacak olan Chelsea Brentford karşılaşmasını şifresiz olarak ekranlara taşıyacağının müjdesini verdi. Futbol severlerin şifresiz olarak izleyebileceği Chelsea Brentford maçı 2 Nisan Cumartesi günü TSİ 17.00’de Stamford Bridge’de oynanacak.

Chelsea Brentford

Chelsea evinde kazanmak istiyor

Rus sahibi Roman Abramovich’e yapılan yaptırımlar sebebiyle ekonomik açıdan tarihinin en zorlu döneminden geçen Chelsea, buna rağmen saha içinde başarılı performansını sürdürüyor. Sezon sonunda ligde ilk 4 içinde yer almayı planlayan maviler son oynadığı maçta FA Cup karşılaşmasında Middlesbrough’u yenmişti.

Brentford alt sıralarla arayı açmayı planlıyor

İngiltere Premier Ligi’nde sezonun başlarında düşme hattından çıkamayan ligin yeni ekibi Brentford, son haftalarda aldığı kritik galibiyetlerle ligde düşme hattından kurtuldu. Konuk ekip Chelsea deplasmanında en az 1 puan alarak düşme hattıyla arasını açmak istiyor.

Tarihlerinde 6. kez karşı karşıya gelecek olan Chelsea ile Brentford arasında ev sahibi ekibinde 4 galibiyet ve 1 beraberliği bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal