Porto Başkanı Costa'dan Pepe Açıklaması

Porto Başkanı Nino Pinto da Costa, savunma oyuncusu Pepe'nin 42 yaşına kadar oynayacağını düşündüğünü belirtti ve övgü dolu sözler söyledi.

17.03.2021-17:37 - (Son Güncelleme: 17.03.2021-17:37) Porto Başkanı Costa'dan Pepe Açıklaması

Portekiz Süper Ligi takımı Porto 'nun Başkanı Nino Pinto da Costa, 2020 yılında sözleşmesini 2023 yılına kadar uzatan Pepe'yi öve öve bitiremedi; '42 yaşına kadar oynayacağını düşünüyorum.' 'Bu sezonun başında kontratları biten 4 önemli oyuncumuz vardı: Pepe, Sergio Oliveira, Otavio ve Moussa Marega. Bu oyuncuların hepsinin sözleşmesini yenilemeye karar verdik. Ben, yenilenmesi gereken ilk ismin Pepe olması gerektiğine karar verdim.' ifadelerini verdi

10 KİLOMETREDEN FAZLA KOŞTU

'Pepe'nin Porto için ne ifade ettiğini herkes biliyor. Porto'ya dönmek yerine yurtdışında bir kulübe gitse neler başarabileceğini ben biliyorum. Porto'da kazandığının 3 katını kazanabilirdi. Porto'ya olan tutkusundan dolayı geri döndü. Birçok kişi, onun en fazla 1 yıl daha oynayabileceğini düşünürken o, 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Bu, onun 2 yıldan daha fazla da oynayabileceğini gösteriyor. Pacos maçında 10 kilometreden fazla koştu ve bu bir savunma oyuncusu için dikkate değer bir şey.' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal