Portekizli futbolcudan olay Arda Güler sözleri: ‘Onun hakkında fikrim yok’

A Milli Takımımızın EURO 2024 F Grubu’ndaki rakibi Portekiz’in hücum oyuncularından Diogo Jota’nın Arda Güler hakkındaki sözleri sosyal medyada tepki gördü.

21.06.2024-13:32 - (Son Güncelleme: 21.06.2024-13:32) Portekizli futbolcudan olay Arda Güler sözleri: ‘Onun hakkında fikrim yok’
Portekizli futbolcudan olay Arda Güler sözleri: ‘Onun hakkında fikrim yok’

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) macerasına Gürcistan galibiyetiyle başlayan Türkiye, grubun en güçlü takımı Portekiz ile oynayacağı maça hazırlanırken rakip takımın futbolcusu Diogo Jota’dan milli yıldızımız Arda Güler hakkında dikkat çeken ifadeler geldi.

Zor bir maç olacak

Portekiz Milli Takımı'nın önemli isimlerinden Diogo Jota, Türkiye Milli Takımı ile oynayacakları maç öncesi görüşlerini paylaştı.

Liverpoollu oyuncu, Türkiye'nin çok yetenekli bir kadroya sahip olduğunu belirterek, "Türkiye ilk maçı kazanmanın verdiği özgüvenle daha fazla oynayabilir ya da eşit şartlarda oynayabilir. Ancak bu durumun iki yüzü olduğunu unutmamak gerekir. Zor bir maç olacak, Çekya maçından farklı olacak. Türkiye'ye Gürcistan'ın verdiği boş alanları vermemeliyiz." dedi.

Portekizli futbolcudan olay Arda Güler sözleri: ‘Onun hakkında fikrim yok’

Çekya’dan daha iyi bir takımla karşılaşacağız

Türkiye'nin Çekya'dan daha iyi bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Jota, "Maçın başlangıcını gördüm. Türkiye harika bir başlangıç yaptı, bir gol attı ve bir gol daha atabilirdi ama iptal edildi. Türkiye iki harika gol attı ve onlara aynı alanı veremeyiz. Oyunu daha fazla kontrol etmeliyiz. Bireysel olarak Çekya'dan daha iyi bir takım ile karşılaşacağız." şeklinde konuştu.

Arda Güler hakkında fikrim yok

Son olarak genç yetenek Arda Güler hakkında da değerlendirmelerde bulunan Jota, "Arda Güler'ün kalitesini biliyorum ancak henüz çok fazla bilgim yok. Türkiye, bireysel yetenekler açısından harika bir seçkiye sahip. Biz daha fazla topa sahip olmalı ve sahip oldukları süreyi azaltarak fark yaratmalıyız." ifadelerini kullandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal