Portekiz - Türkiye maçı tek maç mı, rövanş var mı?

Dünya Kupası Eleme maçlarına kısa bir zaman kala futbol severler Türkiye milli maçın ne zaman oynayacağını araştırmaya başladı. Türkiye'nin Portekiz'le karşılaşacağı Dünya Kupası Eleme maçının rövanşının yapılıp yapılmayacağı da merak edildi. Peki Türkiye-Portekiz maçı ne zaman oynanacak, rövanşı olacak mı? detaylar haberimizde yer almaktadır.

22.03.2022-19:04 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-11:26) Portekiz - Türkiye maçı tek maç mı, rövanş var mı?

Dünya Kupası play-off yarı finalinde karşılaşacak olan Portekiz-Türkiye maçı 24 Mart Perşembe günü oynanacak. 2022 FIFA Dünya Kupası Eleme maçında Portekiz'in konuğu olacak A Milli takımımız maçın gerçekleşeceği Porto şehrine gitti. Milli maça kısa bir zaman kala Portekiz-Türkiye maçının rövanş maçının olup olmayacağı araştırılmaya başladı. 

Portekiz-Türkiye maçının rövanşı olacak mı?

Dünya Kupası play-off yarı finalinde oynanacak olan Portekiz-Türkiye maçının organizasyon statüsü gereği rövanşı olmayacak kazanan takım play-off final turuna çıkacaktır. 

Portekiz-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak

Portekiz-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?

FIFA Dünya Kupası play-off turunda oynanacak Portekiz-Türkiye maçı 24 Mart Perşembe günü saat 22:45'de başlayacaktır. Maç TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacaktır.

Portekiz-Türkiye maçı nerede oynanacak?

2022 FIFA Dünya Kupası play-off yarı finalinde Portekiz evinde Türkiye'yi ağırlayacak. Porto Dragao Stadyumu'nda oynanacak maç için A Milli Takımımız Porto'ya gitti. 4 saat 25 dakika süren yolculuk sonrasında A Milli Takımımız T.C. Lizbon Büyükelçisi Lale Ülker ve beraberinde gelen heyet tarafından karşılandı. A Milli Takımınızın, Portekiz maçı öncesinde ilk çalışmalarını bugün saat 17:00 (TSİ 20:00) São Miguel Stadyumu'nda basına açık bir şekilde gerçekleşecektir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal