Portekiz Hırvatistan maçını canlı izle Exxen – Portekiz Hırvatistan maçı canlı maç izle şifresiz

EURO 2024’te hayal kırıklığı yaşayan Portekiz ile Hırvatistan, UEFA Uluslar Ligi A Ligi’nde ilk maçlarına çıkacak. Futbol severler bu nefis maçı canlı ve şifresiz izlemek için arama motorlarından Portekiz Hırvatistan maçı canlı izle Selçuk Sports, Portekiz Hırvatistan maçı hangi kanalda, Portekiz Hırvatistan maçı ilk 11, Portekiz Hırvatistan canlı maç izle gibi terimleri sorguluyor.

05.09.2024-21:00 - (Son Güncelleme: 05.09.2024-22:21) Portekiz Hırvatistan maçını canlı izle Exxen – Portekiz Hırvatistan maçı canlı maç izle şifresiz

UEFA Uluslar Ligi’nde oynanacak dev maçlardan birisi bu akşam Portekiz ile Hırvatistan arasında olacak. Cristiano Ronaldo önderliğinde 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndan (EURO 2024) hayal kırıklığı ile ayrılan Portekiz ile Milli Takımımız ile aynı gruptan turnuvaya katılan fakat tıpkı Portekiz gibi başarısız bir turnuva geçiren Hırvatistan zorlu karşılaşmadan galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Dev maçı ekranları başından canlı ve şifresiz izlemek isteyen spor severler ise arama motorlarını kullanarak Portekiz Hırvatistan maçı Ne Zaman, Portekiz Hırvatistan maçı hangi kanalda, Portekiz Hırvatistan maçı izle, Portekiz Hırvatistan maçı canlı izle Selçuk Sports, Portekiz Hırvatistan maçı canlı izle Taraftarium24 gibi terimleri sorguluyor.

Portekiz Hırvatistan maçı ne zaman ve hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi’nde gecenin zevkli geçmesi aday maçlarından Portekiz Hırvatistan maçı 5 Eylül 2024 Perşembe günü TSİ 21.45’te Portekiz’in başkenti Lizbon’daki Estadio da Luz’da  (Işık Stadı) başlayacak. Kritik ve bir o kadar zorlu geçecek bu mücadele Exxen ekranlarında canlı yayınlanacak.

Portekiz Hırvatistan maçını canlı izle Exxen – Portekiz Hırvatistan maçı canlı maç izle şifresiz Taraftarium24 Selçuk Sports Justin TV

Portekiz Hırvatistan maçı hakemi kim?

Portekiz Hırvatistan maçının hakemi Türkiye’den Halil Umut Meler olacak. Mücadelenin yardımcı hakemleri ise Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan olacak.

Portekiz Hırvatistan muhtemel ilk 11

Portekiz: Costa, Dalos, Dias, Silva, Mendes, Vitinha, Palhinha, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Leao, Ronaldo

Hırvatistan: Livakovic, Pongracic, Sutalo, Gvardiol, Sosa, Modric, Sucic, Kovacic, Pasalic, Ivanusec, Kramaric

Portekiz’de sakat yok

Hırvatistan’ı Lizbon’da konuk edecek olan Portekiz’de herhangi bir sakat bulunmuyor. 

Hırvatistan’da 2 eksik var

Zorlu Portekiz deplasmanında sürpriz bir galibiyet kovalayacak olan Hırvatistan Majer ve Erlic’ten bu maçta yararlanamayacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal