PolyPad coin nedir? POLYPAD coin projesi ve yol haritası

Son yıllarda insanlar paralarını değerlendirmek için kripto para piyasasını çok sık tercih ediyor. Kripto para piyasasına ise sık sık yeni tokenler giriyor. Peki PolyPad coin nedir? Avantajları ve kuruluş amacı nedir? Konuyla ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

08.04.2022-22:02 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-22:02) PolyPad coin nedir? POLYPAD coin projesi ve yol haritası

Kripto para piyasasında bulunan tokenler insanlar tarafından internet üzerinden merakla araştırılıyor. PolyPad coin de insanların dikkatini çeken coinlerden biri. Yatırım yapacak olan insanlar için en önemli nokta ise coinin gelecek vaadedip vaadetmediği. Bizde merak eden insanlar için PolyPad coin ile ilgili tüm detayları haberimizde derledik. 

PolyPad coin nedir 

Coinin en büyük amacı, gelecek vaat etmekte olan DLT'ler üzerinde yapılan erken blok zinciri projelerine erişim önünde bulunan engelleri yıkabilmek. Polygon, Ethereum ve diğer EVM uyumlu zincirlerin hızlarını, verimlerini ve verimliliğini çok büyük ölçüde iyileştirebilme özelliğine sahiptir. Kalıcık gücü ve piyasada en büyük geliştirici ağlardan olan Polygon, PolyPad coin kullanıcıları için önemli bir geleceğe sahiptir. Günümüzde PolyPad ile işlem yapılan borsalar şunlardır; Gate.io, PancakeSwap (V2).

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal