Polonya'da Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda Başarı

Türk kadın halterciler Polonya'da 2 altın ve toplam 5 madalya kazandı.

26.10.2024-18:51 - (Son Güncelleme: 26.10.2024-18:51) Polonya'da Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda Başarı

Türkiye'nin Halter Başarısı

Polonya'nın Varşova kentinde gerçekleştirilen Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda, milli kadın haltercilerimiz büyük bir başarıya imza atarak 2 altın ve toplamda 5 madalya kazandı.

Madalya Kazanan Sporcularımız

Raszyn Centrum Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonda, 23 yaş altı kadınlar 45 kiloda mücadele eden Cansu Bektaş ve Gamze Altun, podyuma çıkarak önemli başarılar elde ettiler.

Cansu Bektaş, koparmada 75 kilogram kaldırarak gümüş, silkmede 91 kilogramla gümüş ve toplamda 166 kilogramla altın madalya kazandı. Bu başarı ile birlikte, 23 yaş altı Avrupa rekorunu da kırmış oldu.

Diğer bir milli sporcumuz Gamze Altun ise koparmada 70 kilogramla bronz, silkmede 93 kilogramla altın madalya kazandı ve toplamda 163 kilogramla bronz madalya elde etti. Gamze Altun, silkmede 93 kilogramlık kaldırışıyla Avrupa rekorunu kırdı.

Federasyonun Destek Mesajı

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, başarılı sporcuların madalyalarını takdim ederek, ay-yıldızlı haltercileri ve antrenörlerini kutladı.

Milli takımımız, organizasyonda toplamda 6 altın, 4 gümüş ve 2 bronz madalya ile günü tamamladı.

Polonya'da düzenlenen Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda milli sporcular, 2'si...

Polonya'da düzenlenen Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda milli sporcular, 2'si altın 5 madalya kazandı. Başkent Varşova'daki Raszyn Centrum Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonda 23 yaş altı kadınlar 45 kiloda Cansu Bektaş ile Gamze Altun (fotoğrafta), podyuma çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal