Pla coin nedir? Plair coin projesi ve yol haritası

Kripto paraların değer kazanmasıyla beraber yatırımcılar Pla coini araştırmaya başladı. Pla coine yatırım yapan kişiler gelecekte Pla coinin nasıl bir yol seyredeceğini merak ediyor. Peki Pla coin nedir, nasıl bir yol izleyecek? detaylar haberimizde yer almaktadır.

25.03.2022-22:44 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-22:44) Pla coin nedir? Plair coin projesi ve yol haritası

Kripto paraların değer kazanmasından sonra yatırımcılar Pla coini araştırmaya başladı. Pla coine yatırım yapan yatırımcılar ise Pla coinin gelecekte nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyor. Plair coin de denile Pla coin daha çok oyun amaçlı borsada olduğu için daha çok genç kesime hitap etmektedir. Ama günümüzde dijital oyunlar ve oyuncuların çoğalmasından dolayı Pla coinin ilerde büyük değer kazanması beklenmektedir. 

Plair Coin fiyatları nasıldır?

Plair coinin fiyatı 0,000332 TRY'dir. Plair coinin piyasa değeri 8.499.951 TL'dir. Son 24 saatte -2.02% değişim gösteren Pla coinin günlük işlem hacmi 12.082 TL iken işlem hacmi olarak ise bütün para birimleri arasında 1936. sırada yer almaktadır. 

1 Pla coin $0,000022 USD'dir. Son 24 saatte -2.02% oranında değişmiştir. 

1 Pla coin ₺0,000332 TYR'dir. Son 24 saatte -2.02% oranında değişmiştir. 

Plair Coin fiyatları nasıldır

Pla coin nedir, nasıl bir yol izleyecek?

Oyun deneyimi ve yaşam tarzına hizmet etmek ve geliştirmek amaçlı çıkan Pla coin video oyun odaklı bir blokzincir platformlarından bir tanesidir. Pla coinin hedefi oyun oynayan oyuncuların çevrimdışı oyun etkinlikleri ve turnuvalarda etkileşime görebilecekleri bir alan oluşturarak oyuncuların sürdürülebilir bir yaşam kazanmasına ve video oyunlar üzerinden kariyer kazanmalarını sağlayabilecek araçlara erişebilmelerini sağlayacak büyük bir platform kurmaktır. 

Pla coin oyun endüstrisi ve kripto para topluluğunu bir araya getirerek farklı kripto para sistemi oluşturur. Pla coin ilerleyen zamanlarda daha çok kullanıcı, daha çok oyuncu, daha fazla oyun ve daha fazla özellik katmasıyla giderek büyüyüp borsada kendine sağlam bir yer edinecektir. Pla coinin tanınırlığı arttıkça büyük borsa listelerinde kendine yer bulacaktır.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal