PKK'ya Darbe Vuruldu: Çok Sayıda Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

Kahraman Türk Ordusu, yurt içi ve yurt dışı operasyonları ile terör örgütlerine göz açtırmamaya devam ediyor. Son olarak; Irak ve Suriye'nin kuzey bölgelerinde 15 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

26.07.2024-13:10 - (Son Güncelleme: 26.07.2024-13:10) PKK'ya Darbe Vuruldu: Çok Sayıda Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Irak’ın kuzeyindeki Kandil, Asos, Gara ve Hakurk bölgelerinde tespit edilen 11 PKK’lı terörist düzenlenen hava harekâtları ile etkisiz hale getirildi. Operasyonlar sırasında, teröristlerin kullandığı sığınaklar ve mühimmat depoları da imha edildi.

Suriye'nin Kuzeyinde PKK/YPG'ye Darbe

Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde ise 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi. Bölgedeki güvenlik güçleri, teröristlerin sızma girişimlerini önlemek amacıyla operasyonlarını aralıksız sürdürüyor.

Terörle Mücadelede Kararlılık Mesajı

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadeledeki kararlılığını bir kez daha vurguladı ve operasyonların devam edeceğini belirtti. Bakanlık yetkilileri, "Türk Silahlı Kuvvetleri, teröristlerin bulunduğu her yerde operasyonlarına devam edecek ve milletimizin güvenliğini sağlamak için gereken her türlü tedbiri alacaktır" açıklamasında bulundu.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal