PKK destekçisi, savaşın habercisi Bernard Henri Levy, şimdi de Ukrayna'da görüntülendi!

“Savaşın habercisi” olarak ünlenen ve Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı işgalden önce Ukrayna’da görüntülenen Fransız yazar Bernard Henri Levy savaşın başlamasının ardından şimdi de Odessa'da kameralar tarafından görüntülendi.

15.03.2022-13:59 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-14:36) PKK destekçisi, savaşın habercisi Bernard Henri Levy, şimdi de Ukrayna'da görüntülendi!

Çok kez ajanlık iddialarıyla karşı karşıya kalan ve Amerika Birleşik Devletleri’nin sorun ürettiği her bölgede silahlı gruplarla sürekli birlikte kameralarda görülen Fransız yazar Bernard Henri Levy şimdi de Ukrayna'da, savaş bölgesinde görüntülendi.

Savaştan önce görülmüştü

Üstelik Ukrayna, Odessa’da fotoğrafları çıkan Bernard Levy, elbette tek değil. Ukrayna özel kuvvetlerinin korumasıyla beraber sokakta dolaştığını gösteren fotoğrafları paylaşılan Bernard Henri Levy daha önce de birçok savaş bölgesinde görülmüştü. Buna göre daha önce Levy, Libya’da, Afganistan’da, Suriye’de ve Kuzey Irak’ta yer alarak bulunduğu görüşmelerle dikkatleri üzerine çekmişti.

Libya

Nedense savaşın her çıktığı bölgede orada bulunan aktörlerle iyi anlaşan savaşın habercisi, daha öncesinde özellikle PKK’yla yakın ilişkisi ve terör bölgelerine yaptığı ziyaretlerle adından söz ettirmişti. Bununla beraber Yahudi tarafı da olan Fransız yazar Henri, daha öncesinde Libya’da, Ulusal Ordu’nun komutanı Halife Hafter ile de bir görüşme düzenlemişti.

2014 yılında Suriye’nin Ayn el Arab şehrinde de bulunan Fransız isim Levy, savaş bölgesinde 1 haftadan fazla zaman geçirmiş ve terör örgütü PKK’nın sözde önemli isimleriyle irtibatlarda bulunmuştu. Söz konusu şahıs bölgede bulunduğu esnada bir açıklama yayımlamış ve sözde Kürdistan’ın 2 yıl içerisinde kurulacağını belirtmişti.

Ziyaret eski devlet başkanıyla birlikte gerçekleşti

Resmen alışıla geldik savaş ziyaretlerinden birini de geçtiğimiz haftalarda gerçekleştiren Levy, Ukrayna savaşından önce Ukrayna’nın sınır muhafız teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirmişti. Söz konusu ziyaret, dünyanın farklı yerlerinden “savaşın habercisi” olarak yorumlanırken, söz konusu ziyaret Ukrayna’nın eski devlet başkanı Poroşenko eşliğinde düzenlenmişti.

Ziyaret eski devlet başkanıyla birlikte gerçekleşti

Poroşenko kendi ülkesi Ukrayna'daki turuncu devrimin finans kısmını karşılayan ünlü fon yöneticisi George Soros'a "Özgürlük Nişanını" direkt olarak kendisi teslim etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal