Bazı şeyler yıkanmamalıdır. yıkandığında büyük zararlara neden olur. işte, bu yiyecekler...
Mantar
Mantarları uzun vakit su altında tutamaz veya ıslatamazsınız: oldukça iyi emerler. hızlıca durulamak ve bir kağıt havluyla kurulamak daha iyidir
Makarna
Aşçılar, makarnayı yıkamanın yasaklanmasıı gerektiğine inanıyor çünkü su sosu daha etkili bir biçimde emmeye destek olan nişastayı uzaklaştırıyor.
Tavuk
tavuğu yıkarken kullandığınız su bakterilerin elinize ve mutfak lavabosuna yayılmasına destek olur.
Yumurta
Özel bir madde çoğunlukla onları bakterilerin bulaşmasından korumak için yumurtalara yerleştirilir. su bu korumayı yok eder, bu sebeple yumurtaları yıkamamanız gerekir.
Et
Eti yıkamamanız lazımçünkü yıkama bakterilerin mutfak lavabosuna ve ellerinize yayılmasına destek olur.