Pınar Deniz'in 165 Bin TL'lik Gelinliği Beğenilmedi: ''Son Anda Aldık Keyfimize Baktık'' Dedi

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım Roma'daki düğünlerinin ardından Türkiye'ye döndüler. Gelinlik eleştirilerine yanıt veren Deniz, ''O kadar üstüne düşünmedik son anda aldık'' dedi.

20.09.2024-10:49 - (Son Güncelleme: 20.09.2024-11:09) Pınar Deniz'in 165 Bin TL'lik Gelinliği Beğenilmedi: ''Son Anda Aldık Keyfimize Baktık'' Dedi

Ünlü oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, İtalya'nın başkenti Roma'da dünya evine girdi. Pınar Deniz'in anne ve babasının düğünde yer almaması ve gelinliği sosyal medyada oldukça konuşuldu.


''Emanet Gibi Duruyor''

Yargı dizisiyle adından çokça konuşturan güzel oyuncunun gelinliği beğenilmedi. Sosyal medyada eleştiri alan gelinlik ''emanet gibi duruyor'' eleştirilerine neden oldu.

Pınar Deniz'in gelinliği ile Kaan Yıldırım'ın damatlığı sosyal medyada oldukça popüler oldu. Düğünün ardından Türkiye'ye dönen çift, havaalanında gazetecilerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya kaldı. 


''Son Anda Aldık Keyfimize Baktık''

Pınar Deniz'in gelinliği 165 bin TL, Kaan Yıldırım'ın damatlığı ise 350 bin TL olması eleştirilen konulardan biri oldu. Havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Deniz, gelinliğin beğenilmemesine umursamaz bir tavır takınarak ''O kadar üstüne düşünmedik son anda aldık. Sadece keyfimize baktık'' cevabını verdi.

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal