Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım evleniyor: Nikah tarihi belli oldu

Magazin dünyasının konuşulan çiftlerinden Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım’ın evlenmeye karar verdiği ve nikah tarihini de belirlediği öğrenildi. İşte o tarih…

30.08.2024-10:31 - (Son Güncelleme: 30.08.2024-10:31) Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım evleniyor: Nikah tarihi belli oldu

Pınar Deniz Kaan Yıldırım aşkı evliliğe dönüyor. Türk televizyon dünyasının sevilen çifti Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, uzun süredir merakla beklenen evlilik kararlarını eylül ortasında hayata geçirmeye hazırlanıyor. Geçen yıl İngiltere’de evlilik kararı alan çift, pandemi ve iş yoğunluğu nedeniyle düğün planlarını bu yaz gerçekleştirememişti. Ancak nihayet hazırlıklarını tamamlayan ikili, yakın zamanda dünyaevine girecek.

Aşklarını Nikahla Taçlandırıyorlar

Ünlü çiftin hayranları tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen evlilik süreci hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, çiftin eylül ortasında nikah masasına oturacağı kesinleşti. Deniz ve Yıldırım’ın, bu özel gün için büyük bir titizlikle hazırlandıkları ve nikah töreninin sürprizlerle dolu olacağı belirtiliyor.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım evleniyor: Nikah tarihi belli oldu

Evlerini Birlikte Tasarladılar

Geçtiğimiz aylarda birlikte yaşayacakları evi seçen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, evlerinin dekorasyonuyla yakından ilgilendiler. Evin her köşesini birlikte tasarlayan çift, bu süreci evliliklerinin bir provası gibi görerek eğlenceli vakit geçirdi. İkilinin evlerinde modern ve şık bir tarzı tercih ettikleri, evin dekorasyonunun da aşklarını yansıttığı öğrenildi.

Hayranları Beğeni Yağmuruna Tuttu 

Ünlü çiftin evlilik tarihi yaklaşırken, hayranları da büyük bir merakla nikah gününü bekliyor. Çiftin sosyal medyada paylaştıkları romantik fotoğraflar, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutulurken, nikah töreni için şimdiden tebrik mesajları yağmaya başladı. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın, nikah töreninin ardından balayı için hangi destinasyonu tercih edecekleri ise şimdilik sır gibi saklanıyor.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, ilişkilerinin başından beri uyumlu ve mutlu bir çift olarak dikkat çekiyor. Zaman zaman sosyal medya üzerinden paylaştıkları fotoğraflar ve samimi anlar, hayranları tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor. Çiftin birlikte geçirdiği bu mutlu günler, evlilikle taçlanacak ve hayranları bu özel anları sabırsızlıkla bekliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal