Peş peşe uyarılar geldi! Nestle çikolataları 2 kişinin hayatına son verdi!

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Kinder krizi sonrası gözler Nestle'ye çevrildi. Nestle çikolatasını yiyen 2 kişi hayatını kaybetti. Yiyecekler de çıkan bakteriler tüketicileri korkutmaya başladı. Nestle yiyeceklerinde çıkan bakteriler nelerdir? Neden Nestle yiyen 2 kişi öldü? İşte korkutan olay hakkında detaylar haberimizde

14.04.2022-21:58 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-22:09) Peş peşe uyarılar geldi! Nestle çikolataları 2 kişinin hayatına son verdi!

Kinder çikolata fabrikasında salmonelle bakterisi çıkması üzerine alarm çalmaya başladı ve fabrika kapatıldı. Bunu duyan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Bu olay sonrasında gündeme gelen diğer olay ise Nestle'den geldi. Nestle marka çikolatadan kötü haber geldi. İşte korkunç olay hakkında detaylar haberimizde

Nestle 2 kişi öldü

Dünya alarma geçti!

Fransa’da Buitoni pizzaları üreten Nestle’nin fabrikalarında Koli Basili bakterisi tespit edildi. Bunun üzerine aramalar yapıldı. 2 kişinin ölümüne neden olan bakteri dünyayı alarma geçirdi. Marka üzerine olumsuz etki bırakan bu durum üstüne açıklama bekleniyor.

22 Mart’ta Paris Kamu Savcılığınca “adam öldürme”, “aldatma” ve “başkalarının hayatını tehlikeye atma suçlamalarıyla soruşturma açılan olayla ilgili Caudry kentindeki Buitoni fabrikasında ve Issy-les-Moulineaux kentindeki Nestle’nin genel merkezinde arama yapıldı.

75 kişiye bulaştı

Korku dolu anlar yaşanması halinde ölümler peş peşe geldi. Nestle markası tarafından uyarılar gelirken Fraich'Up donmuş pizzalar 18 Mart itibariyle bakteri içermesi sebebi ile geri gönderildi. Pizzayı tüketen 75 kişiye bakteri bulaştığı açıklandı. 

YORUM YAZ..
Modal